Sestdienas horoskops: 6. marts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops sestdienai, 6. martam. 

Auns: Astroloģiskā situācija labvēlīga ceļošanai, jādomā, kā to realizēt! Diena piemērota arī mācībām, vienīgi vēlams, lai tās nepasniedz gados vecāka sieviete. Neiepinies mīlas intrigās, būs grūti tikt ārā veselu ādu.

Vērsis: Būsi sailgojies pēc draugiem, komunicēšana tikai sociālajos tīklos jau būs nogurdinājusi. Vērši, publiski zināmas personas var saskarties ar intrigām, nepatiesām baumām.

Dvīņi: Jauka diena tiem, kam darbs ar cilvēkiem, ir iespēja aiziet uz darbu. Sirdī brīvajiem Dvīņiem pastāv labas iespējas iepazīties interešu grupā, satikt īsto otro pusīti.

Vēzis: Izskatās, ka pat mājās sēdētājs Vēzis būs sailgojies pēc draugiem, ceļošanas, kultūras pasākumu apmeklēšanas. Tomēr kā apzinīgs pilsonis tu iztiksi ar ziemas prieku baudīšanu vai pastaigām svaigā gaisā.

Lauva: Sabiedriski aktīva diena. Iespējams, ignorējot noteikumus, sarīkosi draugiem pikniku savā īpašumā. Esi piesardzīgs, kaimiņi nesnauž, var nosūdzēt, sevišķi, ja jūsu attiecības nav pārāk labas.

Jaunava: Visu nedēļu būsi aktīvi strādājis un tagad pelnījis atpūtu. Vēlams kaut nedaudz pabūt svaigā gaisā, bet pārējo laiku vari pavadīt pēc saviem ieskatiem. Varbūt pāršķirstīsi kādus mācību materiālus.

Svari: Var rasties spontāna ideja, kā pavadīt brīvdienas, vai arī saņemsi tikpat pēkšņu piedāvājumu no cita cilvēka. Aizraus romantika, erotika, vēlēsies iekarot kādas personas uzmanību.

Skorpions: Šodien vēl vari atpūsties, jo rīt, visticamāk, atkal metīsies darbos. Kāds raksts tevī pamodinās interesi par psihoterapiju. Pierādi mīļotajam cilvēkam, uz ko esi spējīgs gultā!

Strēlnieks: Daudz filozofēsi par dzīvi, tomēr no tā paēdis nebūsi. Varbūt vēlams sākt kādus kursus, lai iegūtu diplomu tālākam ceļam? Vari lūgt padomu arī astrologam, ja pats netiec galā ar savām domām, vēlmēm.

Mežāzis: Tavs labais garīgais būs “lipīgs”, arī mājiniekiem uzlabosies oma. Varbūt veiksi kādus iepirkumus interneta veikalā. Labi padosies mācību procesi, veiksmīgi kārtosies ieskaites.

Ūdensvīrs: Bez komunicēšanas būs grūti iztikt, īpaši ņemot vērā planētu stāvokli. Gan jau atradīsi veidu, kā satikt draugus vai radus. Patiks izbraukt ar auto, vienlaicīgi baudot mīļāko mūziku.

Zivis: Sveicieni Zivtiņām, kas šodien svin dzimšanas dienu! Kāds cilvēks pavisam negaidīti var atzīties tev jūtās. Veiksmīgs laiks tiem, kas darbojas tirdzniecības jomā, sevišķi sadarbībā ar ārzemēm.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu