Svētdienas horoskops: 7. marts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops svētdienai, 7. martam. 

Auns: Ja nebūs nekā interesantāka ko darīt, pievērsīsies darba lietām. Šodien labi izdosies plānošana, dažādas atskaites. Atrodi tomēr kādu brītiņu, ko pavadīt dabā, svaigs gaiss uzlabos veselību.

Vērsis: Centies dienu nepavadīt viens, jo nedaudz var vilkt uz depresīvu noskaņojumu. Nepiemirsti par saviem draugiem citās pasaules malās, sakomunicē, uzzini, kā viņiem klājas šajā laikā.

Dvīņi: Tu pakļausies vairākuma viedoklim, kā tuvinieki lems, tā pavadīsi dienu. Protams, mājas uzkopšana tevi nesajūsminās, bet reizēm arī tas ir nepieciešams. Iespējams, aktīvi darbosies pie kāda projekta.

Vēzis: Rūpēsies par vecākiem, varbūt viņiem būs nepieciešams nogādāt pārtiku vai zāles. Kāds Vēzis pieteiksies ezoteriskiem kursiem. Tiem, kas šobrīd raksta kursa darbu, izdosies pamatīgi iedziļināties tēmā.

Lauva: Nopietna diena. Nesagaidījis jauno darba nedēļu, ķersies pie strādāšanas. Varbūt gatavosi lekcijas vai kārtosi grāmatvedību. Viesu nama īpašnieki apsvērs tālākos plānus.

Jaunava: Atkarībā no darba grafika tu atpūtīsies vai pildīsi pienākumus. Tevi apmierinās abas situācijas, jo jebkurā gadījumā aktīvi darbosies, mierā palikt nespēsi. Atklāsi, ka dzīvoklī nepieciešams remonts.

Svari: Radošu lietu veikšanai var pietrūkt iedvesmas. Nepārdzīvo, vienkārši izbaudi brīvdienu! Attiecības ar kādu personu var kļūt nopietnas, varbūt nolemsiet sākt kopdzīvi.

Skorpions: Vari strādāt, mācīties, komunicēt ar sadarbības partneriem no ārvalstīm vai atpūsties. Varbūt vari dienu sadalīt tā, lai visiem būtu labi un arī tuvinieki spētu tevi satikt.

Strēlnieks: Tavā dzīvē atkal parādīsies kāds cilvēks no pagātnes, iespējams, bijusī otrā pusīte. Sākumā satrauksies vai pat slēpsies, bet vēlāk pārdomāsi. Vēlams iztikt bez trakulībām un laicīgi doties pie miera.

Mežāzis: Kāds baudīs brīvdienas lauku īpašumā, pilnīgā mierā un klusumā. Ja tev blakus ir otrā pusīte, viss kārtībā, bet vienatnē gan nevajadzētu palikt.

Ūdensvīrs: Spēsi iekārtoties tā, lai darbu vai mājas pienākumus tavā vietā paveic kāds cits. Tev nepatiks laiku izšķiest velti, tāpēc darīsi tikai to, kas būs interesants, lietderīgs. Analizēsi līdzcilvēkus.

Zivis: Būsi nopietni aizrāvies ar savām lietām, sevišķi, ja tikko esi sācis biznesu. Noteikti atrodi laiku gados vecākai paaudzei, varbūt kādam nepieciešama palīdzība.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu