Aizdomās par valsts amatpersonas slepkavības mēģinājumu VP meklē attēlā redzamās personas (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

2020. gada 6. novembrī pulksten 07.06 Daugavpilī, Stāvu ielā 22, Valsts robežsardzes darbiniekam, kurš tobrīd devās uz darbu, uzbruka divas personas un mēģināja viņu nogalināt. Izmeklēšanas gaitā likumsargiem ir izdevies noskaidrot attēlos redzamo personu iespējamo saistību ar šo sevišķi smago noziegumu.

Valsts policija aicina aplūkot vīriešu fotogrāfijas un atsaukties ikvienu, kuram ir informācija par šo personu identitāti un pašreizējo atrašanās vietu, vai kura rīcībā ir jebkura cita veida informācija, kas var sekmēt personu atrašanu. Sazināties ar policiju iespējams zvanot pa tālruņa numuriem +371 26558076, +371 26397300 vai arī rakstot e-pastu: kipinfo21@vp.gov.lv.

Jau ziņots, ka Daugavpilī pagājušajā gadā 6.novembra rītā tika mēģināts noslepkavot robežsargu. 1973.gadā dzimušajam Valsts robežsardzes darbiniekam, dodoties uz darbu, uzbrukušas divas neatpazītas personas. Uzbrucēji pielietojuši asaru gāzi un ar āmuram līdzīgu priekšmetu vairākus reizes iesituši pa cietušā galvu un ķermeni.

Vīrietim izdevās izrauties no uzbrucējiem un izsaukt medicīnisko palīdzību.

Kā pēc uzbrukuma uzsvēra policija, noziedzīgā nodarījuma veids un izdarīšanas apstākļi dod pamatu uzskatīt, ka notikušais bija slepkavības mēģinājums, kas saistīts ar cietušās personas profesionālo darbību.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu