Neviens pat nenojauš! Zodiaka zīmju slepenās apsēstības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ekaterina Jurkova/Shutterstock.com

Ēdiena gatavošana, peldēšana, varbūt ballīšu organizēšana vai iepirkšanās? Katram cilvēkam ir sava aizraušanās, par kuru apkārt esošie varbūt nemaz nenojauš. Par katras Zodiaka zīmes kvēlāko nodarbi vēsta portāls "StarHit".

Auns

Kas attiecas uz Aunu, jāizceļ tāds vārds kā "iedziļināšanās". Daži to nepieprot, bet tomēr tā ir Auna galvenā pazīme. Ikdiena, tās sakārtošana, dvēseles ielikšana katrā sīkumā ir talants un daudz darba, pret kuru Auns izturas ar mīlestību un cieņu.

Vērsis

Vērša vājums ir viņu tieksmē pēc romantikas. Vērši dzīvo mirkļos, atmiņās, fantāzijās. Viņu iekšējā pasaule ir sakārtota kā emocionālu mirkļu virkne. Viņi ir gatavi daudz ko apmainīt pret mazumiņu, ja šis mazumiņš ir tieši tas, par ko viņi sapņoja, domāja, vēlējās.

Dvīņi

Dabiskā zinātkāre mudina Dvīņus iemācīties kaut ko jaunu, eksperimentēt, sajust jaunas emocijas. Viņu aizraušanās ar noslēpumu risināšanu padara viņus par brīnišķīgiem sarunu biedriem, unikāliem zinātniekiem, izcilām personībām.

Vēzis

Ar Vēzi ir ļoti viegli sazināties, jo viņu iekšējā pasaule prasa enerģijas apmaiņu. Dabiski smalki cilvēki, burvīgi sarunu biedri, labi draugi - tas viss attiecas uz Vēžiem. Viņu aizraušanās ir eksistences vieglums un enerģijas plūsmas.

Lauva

Neatvairāma vēlme pašrealizēties. Lauva nevar sēdēt mierā un gaidīt. Lauva, redzot netaisnību, nevar klusēt. Lauva nevar nepalīdzēt, viņa ņem lietas savās rokās, ja tā nolēmusi. Lieliski vadītāji, lieliski cilvēki, aktīvi, gudri, interesanti.

Jaunava

Jaunava ir vienkārša. Šīs Zodiaka zīmes cilvēkiem piemīt apsēstība ar patiesību. Viņiem ir svarīgi nonākt pie patiesības, salikt visu savās vietās, skaidri saprast savu un citu cilvēku nostāju. 

Svari

Tipiski šīs zīmes pārstāvji ir apsēsti ar radošiem impulsiem. Ja ko interesantu atraduši Svari, viņi paliks ar to uz visiem laikiem: vaļasprieka, pamatdarbības vai kā cita veidā.

Skorpions

Slāpes pēc zināšanām. Pat ja bērnībā Skorpioni kaut ko nesaņēma kādā konkrētā attīstībā, viņi to  paņems no dzīves. Nekas viņus nevar apturēt. Viņi lieliski prot analizēt, un viņiem ir lieliska intuīcija. Pašdisciplīna ir viņu pamats.

Strēlnieks

Apsēsts ar piedzīvojumiem. Adrenalīns, vēlme mainīt vietas, skatus, notikumus. Bez tā viņi nekādā veidā nevar iztikt. Tāpēc viņu dzīve ir ļoti gaiša un piepildīta ar daudziem interesantiem notikumiem.

Mežāzis

Dažreiz viņiem patīk būt vienatnē ar sevi. Viņiem tas ir kā sava veida rituāls, obligāts rituāls. Šajās minūtēs, stundās, dienās iekšā dzimst kaut kas ļoti svarīgs, kas norāda pareizo ceļu.

Ūdensvīrs

Alkas pēc skaistuma. Ūdensvīri zina, kā saredzēt un sajust to, ko daudzi nezina. Tas viņus atšķir no pūļa.

Zivis

Šī Zodiaka zīme ir apsēsta ar idejām. Degsme jaunu ideju gūšanā ir pārsteidzoša. Šodien daži var iedegties vieni mērķi, un rīt jau jauni. Viņiem patīk pārsteigumi.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu