ASV sieviete kamerā pieķer vīramāti, kura ar krūti zīdījusi viņas jaundzimušo bērnu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: FamVeld/shutterstock.com

Kāda jaunā māmiņa ASV bijusi šokā, redzot, kā vīramāte bez atļaujas zīdījusi viņas jaundzimošo dēlu, vēsta portāls "Lad Bible".

Jaunā māmiņa skaidroja, ka viņa nesen dzimušo bērnu tikai vakaros un nedēļas nogalēs baro ar krūti. Lai citos gadījumos būtu pudelīte, ko dot bērnam, sieviete jau savlaicīgi atslauc pienu. 

Vīramāte dienas laikā pieskata mazuli, kamēr jaunā māmiņa strādā, un viņai ir norādīts, ka, lai pabarotu mazuli, ir jāizmanto pudelīte. Tomēr, kad sieviete bērnistabā novietotajā kamerā apskatīja, kā klājas viņas mazulim, redzētais viņu šokēja.

"Vakar, kamēr es biju darbā, es savā tālrunī atvēru mazuļa monitora lietotni, lai pārbaudītu, vai mana vīramāte mierīgi spēj nolikt mazo gulēt," sieviete rakstīja portālā "Reddit".

"Viņa man sūtīja īsziņas, sakot, ka viņš ļoti raud, tāpēc es gribēju pārbaudīt, vai viņam viss ir kārtībā. Kad es paskatījos kamerā, vīramāte viņu turēja klēpī, viņai bija uz augšu savilkts krekls un mazulis bija piesūcies viņas krūtij. Protams, mazulis to tikai zīda, jo piena vīramātei nav," sacīja izmisusī māmiņa.

Sieviete mēģinājusi piezvanīt vīramātei, bet viņa nav atbildējusi. Māmiņa galu galā panākusi, lai vīrs piezvana mammai, kura paskaidroja, ka viņa tā darījusi, jo bērns ļoti raudājis. Tas esot tas, ko viņa mēdza darīt ar saviem četriem bērniem, un viņa domājusi, ka tas nostrādās arī ar viņas mazbērnu.

Vīramāte arī pauda savu sašutumu par to, ka viņas vedekla pārbaudījusi viņu caur kameru un apgalvoja, ka tā ir privātās dzīves aizskaršana.

"Es vairs nevēlos, lai viņa pieskata manu bērnu. Mēs varam atļauties auklīti vai dienas aprūpes vietu. Kad es to pateicu vīramātei, viņa bija šokēta. Viņa sacīja, ka es viņai atņemu mazbērnu un esmu netaisnīga. Mans vīrs saprot, kāpēc es esmu satraukta, bet vēlas dot viņai vēl vienu iespēju. Viņš arī nevēlas tērēt naudu auklītei, kad viņa mamma var parūpēties par mūsu bērnu bez maksas."

Sieviete sacīja, ka šis notikums raisījis viņā pilnīgu neizpratni, taču viņa cer sakārtot radušos situāciju ar savu vīramāti.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu