Salcevičas bijušais vīrs komentē pārmetumus par savām jaunajām attiecībām īsi pēc šķiršanās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Blogeres Indras Salcevičas bijušais vīrs, barista Kaspars Bērziņš kopš abu šķiršanās pagājušā gada decembrī sācis jaunas attiecības. Nu Bērziņš izdevumam "Privātā Dzīve" kliedē runas, ka interese par jauno sirdsdāmu radusies iepriekšējās laulības laikā.

Bērziņš neslēpj, ka saņēmis pārmetumus, ka tik drīz pēc laulības šķiršanas ielecis jaunās attiecībās. "Laikam jau ir tas vecums, kad nevajag neko vilkt garumā," uzskata barista.

Viņš norāda, ka jūtas starp viņu un zobu higiēnisti vārdā Justīne uzplaukušas pēc šķiršanās no Indras Salcevičas. "Kad iepazināmies, mēs ar Indru jau bijām izšķīrušies. Tā nebija iemīlēšanās no pirmā acu skatiena, bet kā cilvēks viņa man šķita interesanta. Randiņš pēc randiņa, un pamazām līdz šim visam arī nonācām," jauno attiecību stāstu atklāj Bērziņš.

Tiesa, par kāzām runāt esot pāragri. "Kāzas tuvākajā laikā neplānoju. Ar precībām šobrīd gribētos ieturēt pauzi. To pat neesam apsprieduši."

Jau vēstījām, ka par šķiršanos no Bērziņa Salceviča paziņoja sociālajos tīklos 2020. gada decembrī. Abus vienoja romantiskas attiecības kopš 2018. gada pavasara, un jau 2019. gada maijā pāris apprecējās.

Salcevičai ir divi dēli no iepriekšējām attiecībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu