Basketboliste Elīna Babkina atklāti par to, kādēļ izjuka viņas laulība ar treneri Džordžu Dikeulaku (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elīna Babkina
Elīna Babkina Foto: Ieva Makare/LETA

Latvijas saspēles vadītāja Elīna Babkina intervijā žurnāla "Klubs" marta numurā apstiprina, ka izirusi viņas un basketbola trenera Džordža Dikeulaka laulība.

"Es Džordžu iepazinu, kad biju jauna meitene. Bet 29 gados Elīna vienkārši pamodās. Man liekas, mēs pāraugām attiecības, intervijā atklāj Babkina, kura ar Dikelauku apprecējās 2017. gadā.

Sportiste neslēpj, ka šķiršanās iniciatore bijusi tieši viņa: "Bet bija ļoti bail, vecākiem ilgi neteicu. Es tā kā aizbēgu. Biju Ķīnā, kur izdomāju savu bēgšanas plānu. Piezvanīju aģentam, pateicu, ka gribu spēlēt. Nākamajā rītā man zvanīja bijušais treneris no Polijas – vai gribi spēlēt pie manis? Jā, es piekrītu! Pateicu Džordžam, ka braucu. Pēc trim dienām jau biju Polijā.

Viņam, protams, tas nepatika."

Talantīgā sportiste uzsver, ka bijušais vīrs ir labs cilvēks un neko sliktu nav nodarījis, tomēr "vairs nebija kā agrāk". "Mums desmit gadu bija stabilitāte, uzticība, nekad nestrīdējāmies. Bija laba rutīna, mierīga dzīve. Un pēkšņi es aizbraucu... Sirdij nepavēlēsi," šķiršanās aizkulises komentē Babkina. 

Basketboliste, kurai aprīlī apritēs 32 gadi, vēlas ģimeni un bērnus, un vasarā gatavojas iegādāties īpašumu ārpus Latvijas. Vaicāta, vai viņa sākusi jaunas attiecības, Elīna nedz apstiprina, nedz noliedz šo faktu.

Patlaban Babkina ir vienā no Krievijas labākajām komandām - Orenburgas "Nadežda" - sastāvā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu