Piecas Zodiaka zīmes, kurām pavasaris nesīs pamatīgu finansiālo veiksmi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: ImageFlow/Shutterstock.com

2021. gada pavasaris būs ļoti labvēlīgs teju visiem, it īpaši finanšu un darba jomā. Portāla "Daily Horo" astrologi nosauc piecas Zodiaka zīmes, kurām veiksme tomēr uzsmaidīs biežāk nekā citiem!

Auns

Aunus var pamatoti saukt par tiem, kuri vismaz pirmajos divos pavasara mēnešos ieņems vadošo pozīciju finanšu nozarē. Kamēr pie apvāršņa nav nevienas retrogrādas planētas, Auns varēs uzvarēt it visā, kam pieliks pietiekamu piepūli. Lielus panākumus gaida tie, kas nodarbojas ar tirdzniecību.

Maijā situācija nedaudz mainīsies. Cītīgākie šīs zīmes pārstāvji saņems zvaigžņu svētību. Viņi varēs ievērojami virzīties pa karjeras kāpnēm un nopelnīt paaugstinājumu. Vēlā pavasarī Auns var sagaidīt piedāvājumus pāriet uz jaunu darbu. Vārdu sakot, šis ir Auna veiksmes laiks.

Lauva

Lauvām 2021. gada marts, aprīlis un maijs būs gandrīz tikpat produktīvs kā Auniem. Atšķirība ir tāda, ka Lauvai būs jākoncentrējas uz jaunu zināšanu iegūšanu, lai finansiālie panākumi viņiem nepārietu garām. Astrologi atzīmē, ka no aprīļa vidus līdz pat maija beigām Lauvām būs daudz vieglāk pielāgoties izmaiņām. Šī pavasara veiksmes pamats būs vēlme kļūt labākam. Vēlme pēc jaunām zināšanām un vēlme atrast jaunu darbu ir tas, kas veicinās Lauvu veiksmi. Ja Lauva ir apmierināta ar pašreizējo darba vietu, tad viņiem viss izdosies vēl labāk.

Jaunava

Jau no paša marta sākuma Jaunavas sajutīs spēka un finanšu veiksmes pieplūdumu. Pilnīgi iespējams, ka viņi sāks atmaksāt parādus, viņiem būs jauni ienākumu avoti. Darbā būs iespēja nopelnīt ievērojami vairāk naudas. Dažiem būs labāki darba apstākļi, bet citiem biežāk būs jauni klienti. Vienā vai otrā veidā Jaunavas varēs kļūt par finanšu līderiem.

Astrologi piebilst, ka šīs zīmes pārstāvji var droši ieguldīt akcijās un atvērt jaunu biznesu. Vissvarīgākais ir nesēdēt uz vietas. Sarežģītās situācijās jums vajadzētu paļauties uz personīgo pieredzi.

Skorpions

Naudas veiksme Skorpioniem uzsmaidīs no marta vidus. Līdz tam brīdim jums vajadzētu pieturēties pie vecajiem noteikumiem un būt uzmanīgiem. Marta beigas, aprīlis un maija sākums ir ideāls laiks pirkumiem ar lielu vērtību. Astrologi uzskata, ka šopavasar Skorpioni var un pat vajadzētu iegādāties kaut ko ļoti svarīgu - piemēram, nekustamo īpašumu. Ieteicams iegādāties kaut ko tādu, ko nākotnē var pārdot par augstāku cenu. 

Strēlnieks

Strēlnieks šajā pavasarī var un pat vajadzētu būt viņiem pašiem - neatkarīgiem, viltīgiem un tālredzīgiem. Šīs īpašības palīdzēs viņiem palielināt ienākumus un optimizēt izmaksas. Liela finansiāla veiksme gaida tos šīs zīmes pārstāvjus, kuri sazināsies ar ārzemniekiem. Arī autovadītājiem un tiem, kas ieņem augstus amatus, būs liels algu pieaugums. Ikvienam, kam ir darbinieku komanda, būs jābūt gatavam kompromisiem.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu