"TikTok" lietotājs pārsteidz sekotājus ar savu versiju par pēcnāves dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Daniel Vulin/Shutterstock.com

Vietnes "TikTok" lietotājs pamatīgi šokēja sekotājus pēc tam, kad atklāja savu versiju par pēcnāves dzīvi, vēsta portāls "Lad Bible".

Brendons Monholens ievietotajā videoklipā atbildēja uz jautājumu, ko uzdeva kāds cits "TikTok" lietotājs: "Kas ir sazvērestības teorija, kas liek jūsu smadzenēm uzkarst?"

Savā videoklipā Monholens sīki izklāstīja nesen lasītu teoriju, kuru viņš uzskatīja intriģējošu un loģisku. "Es neesmu precīzi pārliecināts, vai šī ir sazvērestības teorija, bet es to izlasīju apmēram pirms sešiem mēnešiem. Ja nu, kad mēs nomirstam, gaisma tuneļa galā ir citas slimnīcas gaisma. Tur mēs piedzimstam no jauna, un iespējams vienīgais iemesls, kāpēc bērni raud, kad piedzimst, ir tas, ka viņi atceras visu no savas iepriekšējās dzīves un raud tāpēc, ka tas viss nu ir pazaudēts.

Kad jūs augat un sākat aizmirst savu iepriekšējo dzīvi un koncentrējaties uz dzīvi, kāda jums ir tagad, atmiņas uzplaiksnījumi paliek aiz muguras, un šī iepriekšējās dzīves atmiņa izraisa "dežavū" sajūtu", sacīja Brendons. 

 Kopš tā laika video ir sakrājis vairāk nekā 530 000 skatījumu un 25 000 atzīmju "Patīk".

@brandonmonhollen

##stitch with @0fficially_s hope this gains some traction! seriously intriguing.

♬ original sound - Brandon Monhollen

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu