"Ir stulbi aizņemties vīram no sievas naudu." Šovā "Ģimene burkā" sieva, plānojot budžetu, neslēpj sarūgtinājumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Strīdi par naudu, šķiet, ir viens no populārākajiem nesaskaņu cēloņiem pāru starpā. Kā ģimenes budžetu saplānot tā, lai abi partneri finanšu jautājumos justos līdzvērtīgi un kāds nebūtu “spiests visu smagumu iznes uz saviem pleciem?” Kā tikt galā ar mūžīgajām domstarpībām – kuram par ko jāmaksā? Vai ir pieņemami, ja vīrs aizņemas naudu no sievas? 

Šo tēmu kanāla 360TV realitātes seriālā “Ģimene burkā” aktualizējusi Bindru – Blumenauu ģimene no Jelgavas. Viņu ģimenē abi partneri veido kopīgu ģimenes budžetu, tai pat laikā atstājot līdzekļus arī saviem privātajiem tēriņiem. Tiesa, reizēm vīra pienesums ģimenes budžetam nav tik liels, kā sieva vēlētos.

Tā, piemēram, saņemot algu, vīrs daļu nopelnītā atdod sievai, taču nemaz neparēķina, ka pagājušajā nedēļā no sievas naudu aizņēmies.

“Man liekas, ka ir stulbi aizņemties vīram no sievas naudu vai otrādāk. Var vienkārši palūgt – iedod, lūdzu, man ir vajadzība. Man liekas, ka tas tā kā būtu normālāk, nekā vienkārši aizņemties. Bet es zinu, ka arī citās ģimenēs, kurās ir kopējais budžets un katram ir arī savs maks, tā aizņemšanās tieši tā arī notiek,” savus ģimenes budžeta plānošanas paradumus realitātes seriālā “Ģimene burkā” atklāj Agrita Bindre – Blumenaua.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu