"Rīga" MHL mačā piedzīvo smagu zaudējumu līgas līdervienībai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
MHL spēles mirklis.
MHL spēles mirklis. Foto: https://www.hkr.lv/

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienība "Rīga" otrdien cieta smagu zaudējumu regulārā čempionāta spēlē.

Rīdzinieki viesos ar rezultātu 1:8 (0:1, 0:4, 1:3) kapitulēja līgas līdervienībai Jaroslavļas "Loko".

Goda vārtus divas minūtes pirms pamatlaika beigām guva Antons Siņegubovs, kurš bija precīzs no vārtu priekšas. Maču vārtos sāka Svens Sokolovskis, kuru pēc četriem ielaistiem vārtiem nomainīja Ēriks Vītols.

"Loko" pa "Rīgas" vārtiem meta 37 reizes, kamēr latvieši atbildēja ar gandrīz divtik mazāk jeb 20 raidījumiem. Divus vārtus Jaroslavļas komandā guva Aleksejs Gorjačevs.

Trešdien abas komandas tiksies atkārtoti, bet sezonas noslēdzošie mači 6. un 7.martā paredzēti pret Čerepovecas "Almaz".

Slimības dēļ izbraukumā kopā ar komandu nedevās aizsargs Emīls Ginters, savukārt savainojuma dēļ klubam nevar palīdzēt aizsargi Harijs Šmits, Ņikita Mateiko un uzbrucēji Ričards Benislavskis un Patriks Zabusovs.

"Rīga" ar 44 punktiem 61 spēlē Rietumu konferencē ieņem 13.vietu, kamēr "Loko" ar 104 punktiem 63 dueļos ir pirmā Rietumos un visā līgā.

"Rīga" iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Loko".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu