Kāds "BMW" autovadītājs Imantā piedzīvojis nepatīkamu pārsteigumu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Otrdienas rīts kādam autovadītājam Imantā sācies ar pārsteigumu - viņa "BMW" markas automašīna ar krāsas baloniņu esot pamatīgi apķēpāta, ziņo TV3 raidījumā "Degpunktā". 

2. martā pie Jūrmalas gatves 101. nama stāvēja neprasmīgi un, acīmredzot, pret saimnieka gribu izdekorēts BMW. Tiklīdz apķēpātā automobiļa attēli nonāca sociālajos tīklos, sāka izskanēt visdažādākās baumas un versijas par notikušā cēloņiem.

Kāda vietējā iedzīvotāja raidījumam "Degpunktā" atzīmē, ka apķēpāta ir tikai viena, konkrēta mašīna, savukārt kāds vīrietis apgalvo, ka sešos no rīta gājis uz darbu un tad auto vēl bijis tīrs. Viņš lēš, ka nedarbi īstenoti kaut kad pa dienu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Lai gan notikušais ir neparasta situācija, vietējais iedzīvotājs saka, ka viņa mājas tuvumā parasti nekas tāds nenotiek, neviens stiklus nesit un automašīnas ir samērā drošas. 

Saimnieki Degpunktā kameras priekšā komentārus sniegt nevēlējās, taču aizkadrā pastāstīja, ka ienaidnieku viņiem neesot. Arī auto nepareiza novietošana nevarēja būt incidenta cēlonis, jo BMW atstāts vietā, kur stāvēšana ir atļauta un auto nevienam nav traucējis.

Mašīnas saimnieks uzskata, ka ļaundaris vienkārši būs sajaucis adresātus, jo šajā šajā daudzdzīvokļu māju pagalmā regulāri tiek atstāts līdzīgs spēkrats. 

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu