Bertāns neglābj "Wizards" no zaudējuma pret "Grizzlies"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns otrdien guva 11 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa Vašingtonas "Wizards" komanda zaudēja.

"Wizards" mājās ar rezultātu 111:125 (33:35, 23:36, 22:25, 33:29) zaudēja Memfisas "Grizzlies".

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 28 minūtes un 14 sekundes, kuru laikā realizēja vienīgo izpildīto divpunktu metienu, divus no pieciem tālmetieniem un visus trīs soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu un trīs reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par trim punktiem vairāk nekā ielaida.

"Wizards" komandā rezultatīvākie ar 23 punktiem katrs bija Rasels Vestbruks un Bredlijs Bīls. Vestbruks arī izcīnīja sešas bumbas zem groziem un veica 15 rezultatīvas piespēles, bet Bīls izcīnīja sešas bumbas zem groziem un veica piecas rezultatīvas piespēles.

"Grizzlies" vienībā 35 punktus guva Dža Morants, pa 20 pievienoja Dilons Bruks un De'Entonijs Meltons.

Savukārt lietuvietis Jons Valančūns uzvarētāju rindās guva 11 punktus un izcīnīja 16 atlēkušās bumbas.

Spēles sākumā "Wizards" ieguva +8 pārsvaru, taču jau otrās ceturtdaļas beigu daļā "Grizzlies" bija pārņēmusi vadību, puslaikā iekrājot +15 (71:56).

Mača otrajā puslaikā "Grizzlies" droši turējās vadībā, neļaujot pretiniekiem lauzt spēles gaitu.

"Wizards" ar 13 uzvarām 33 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē, tikmēr "Grizzlies" ar 16 panākumiem 31 mačā atrodas devītajā pozīcijā Rietumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu