Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Gan muguras masāžai, gan kaislīgām rotaļām. Ceļvedis sievietes baudas pasaulē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: FUN FACTORY GmbH

Jau sen nevienam vairs nav noslēpums, ka klitora vienīgais uzdevums ir sniegt sievietei baudu. Tādēļ, protams, klitora stimulācijai paredzēto rotaļlietu klāsts ir ļoti plašs. Šajā reizē iepazīsimies ar klitora vibratoriem, bet nākošajā rakstā stāstīsim par bezkontakta tehnoloģijas apvērsumu sieviešu baudas pasaulē.

Klitora stimulatori iedalās divās lielajās kategorijās – kontakta un bezkontakta stimulatoros. Kontakta rotaļlietas balstās uz vibrācijas tehnoloģiju, bet bezkontakta izmanto gaisa plūsmas un vakuuma principu.

Klitora stimulatoru veidi

Lielie vibromasažieri. To forma atgādina mikrofonus, un tos parasti atpazīst no redzētā pornofilmās. Izmērā lielākie eksemplāri ir izcili visa ķermeņa, muguras un it īpaši sprandas masažieri, jo to spēcīgā vibrācija ļoti labi atslābina muskuļus. Kādēļ tos izmanto arī intīmo zonu masāžai? Jo aparāta jauda parasti nodrošina ļoti ātru rezultātu.

Tomēr jāņem vērā, ka daļai lietotāju lielo masažieru radītais efekts var šķist pārāk spēcīgs — šāda veida stimulācija var radīt pārkairinājumu un pat sāpīgas izjūtas.

Lai slāpētu jaudīgo vibrāciju, stimulāciju var veikt, nenovelkot drēbes vai apakšveļu. Kad ķermenis jau ir uzbudināts un gatavs spēcīgākai stimulācijai, tikai tad var drošāk vibromasažieri izmantot tiešā saskarē ar erogēnajām zonām. Viens no jaudīgākajiem un visdziļāk rezonējošajiem masažieriem ir Doxy Massager, kas jau ir kļuvis par šī žanra klasiku. 

Foto: SexyStyle

Mazāka izmēra masažieri. Tie ir veidoti pēc lielo masažieru principa, bet, pateicoties kompaktākajam izmēram un zemākajai jaudai, būs klitoram saudzīgāki. Šīs mantiņas ir arī vieglāk uzglabāt un paņemt līdzi, kā arī ērtāk izmantot gan solo rotaļās, gan kopā ar partneri. It īpaši aizraujoši ir masažieri kombinēt ar kādu citu stimulācijas veidu vai penetratīvu seksu.

Mazie pirkstiņveidīgie vibratori. Šīs rotaļlietas ir īpaši iecienītas, pateicoties to mazajam izmēram. Tie ir ļoti ērti izmantošanā kopā ar partneri vai paņemšanai līdzi rokassomiņā. Jāpievērš uzmanība jaudai, jo ļoti maza izmēra vibratori ar baterijām var nebūt gana spēcīgi. Labāk izvēlēties lādējamos modeļus, kas būs ne vien jaudīgāki, bet arī ūdensizturīgi. Lielisks piemērs ir Le Wand Grand Bullet.

Foto: SexyStyle

Modeļi neparastās formās, kas vibrācijas rezultātā rada interesantas, kairinošas sajūtas. Piemēram, Fun Factory Volta vibratora galā ir šķēlums, kas atgādina lūpiņas vai knābīti, un to var izmantot gan jebkuras erogēnās zonas kairināšanai, gan baudpilnai krūšu galu vai klitora masāžai.

Foto: FUN FACTORY GmbH

Interesanti dizainiskie risinājumi. Daļa no rotaļlietām, ko var izmantot klitora masāžai, var izskatīties kā dizaina objekti, drīzāk atgādinot figūriņu vai suvenīru no kāda ceļojuma. Tie var būt abstraktas formas un pilnīgi nelīdzināties seksa rotaļlietai. Unikāls piemērs ir arī dizainiski izsmalcinātā metāla kaklarota ar vibrāciju — Crave Vesper

Svarīgi ņemt vērā, ka klitora vibrators vienmēr ir jāizmanto komplektā ar ūdens bāzes lubrikantu, lai uzlabotu slīdamību, gūtu lielāku baudu un arī nebojātu rotaļlietas materiālu.

Lūk, te vari apskatīt daudzveidīgo klitora vibratoru klāstu, bet nākošajā rakstā stāstīsim par bezkontakta klitora stimulatoriem un atklāsim to, kāpēc sievietes tos ir tik ļoti iecienījušas.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu