Mājoklī Daugavpilī atrod narkotiskās vielas un munīciju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Narkotikas.
Narkotikas. Foto: Edijs Pālens/LETA

Kādā mājoklī Daugavpilī policija pagājušajā nedēļā izņēmusi psihotropās vielas un munīciju, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

1974.gadā dzimuša vīrieša dzīvesvietā Daugavpilī konstatēta un izņemta baltas krāsas pulverveida viela atsevišķos polietilēna iepakojumos, kopā aptuveni 80 grami. Izņemtā viela, visdrīzāk, ir amfetamīns, taču, lai noteiktu precīzu konfiscēto vielu daudzumu un sastāvu, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Personas dzīvesvietā konstatēta arī munīcija - izņemtas divas patronas.

Aizdomās turētajam vīrietim draud kriminālatbildība par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu bez nolūka tās realizēt. Par to soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Savukārt par šaujamieroča, šaujamieroča būtisko sastāvdaļu, šaujamieroča munīcijas glabāšanu bez attiecīgas atļaujas soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu