Pieticīgs romantisks žests! Lai atgūtu bijušo draudzeni, vīrietis Ķīnā uzbūvē privāto salu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ķīnā kāds vīrietis, lai atgūtu savu bijušo draudzeni, uzbūvēja un izrotāja viņai veselu salu, taču diemžēl romantiskais žests neizdevās, kā iecerēts, vēsta portāls "Lad Bible".

Ķīnas dienvidos savai bijušajai mīļotai privāto salu uzbūvēja 30 gadus vecs vīrietis, kura uzvārds ir Sju. Šim ekstravagantajam žestam Sju iztērēja visus savus iekrājumus. Kaut arī ar izveidotās salas palīdzību Sju neizdevās atgūt viņa bijušās draudzenes sirdi, tagad sala ir kļuvusi par vietu citiem pāriem, kuri meklē romantisku satikšanās vietu.

Sju salas izveidei iztērēja vairāk nekā simts tūkstošus juaņu (12709 eiro) - viņš nolīga komandu, kura viņam palīdzēja salas tapšanā. Sala, kuras platība ir tikai 20-30 kvadrātmetri, ir pilnībā noklāta rozā krāsā  - ieskaitot rozā zāli un ziedošos persiku un ķiršu kokus, kas ir mīlestības simbols ķīniešu kultūrā. Salas vidū ir šūpoles, uz kurām ved celiņš, kas bruģēts ar sirds formas akmeņiem.

Sju bijusī draudzene bijusi aizkustināta par skaisto žestu, taču galu galā atteikusies turpināt attiecības. "Paldies par sirsnīgo centību. Tu atradīsi kādu, kas ir labāks par mani," sacīja Sju bijusī.

Sju pats sevi uzskata par kautrīgu, introvertu cilvēku, kurš bieži vien cenšas paust savas jūtas ar darbiem, nevis vārdiem. 

Neskatoties uz to, ka salas sākotnējais mērķis neīstenojās, tai ir izdevies kļūt par populāru romantisku galamērķi citiem pāriem, kuri to izmanto bildinājumiem un kāzu fotosesijām.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu