Kā tagad klājas Maikla Džeksona slavenajai šimpanzei? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Džeksons un Burbulītis.
Maikls Džeksons un Burbulītis. Foto: Instagram/michaeljacksonfangirls

Kaut arī lielākajai daļai no mums vārds "mājdzīvnieks" asociējas ar suni vai kaķi, dziedātājs Maikls Džeksons izvēlējās ko neordinārāku. Par viņa mājdzīvnieku kļuva šimpanze vārdā Burbulītis, vēsta portāls "Lad Bible".

Par Džeksona mājdzīvnieku Burbulītis kļuva 1983. gadā un drīz vien izpelnījās visas pasaules uzmanību, jo piedalījās Džeksona videoklipos, TV šovos, filmās, pat ceļoja kopā ar dziedātāju, kad viņš devās reklāmas tūrē uz Japānu.

Burbulītis sākotnēji dzīvoja Džeksona ģimenes mājās Losandželosā, taču vēlāk pārcēlās uz Džeksona īpašumu "Neverland Ranch" ("Nekurzemes rančo"), kur viņam tika atvēlēta neliela gultiņa balkus Džeksona gultai. Reiz dziedātājs sacīja, ka abi ir tik tuvi, ka pat izmanto vienas un tās pašas labierīcības. 

Laika gaitā šimpanze izauga par spēcīgu tēviņu un vairs nebija droši ar viņu dzīvot kopā, tāpēc Burbulītis pārcēlās uz dzīvi "Lielo pērtiķu centrā" Floridā, kur viņš atrodams vēl joprojām. 

Tagad 83 kilogramus smagais Burbulītis dzīvo kopā ar citām šimpanzēm, kuru vidū ir viņa labākais draugs Riplijs un dāmas Opsija, Boma, Džessija un Kodua, kā arī pusaudzis Straikers.

Arī pēc Maikla Džeksona nāves 2009. gadā, viņa vārdā tiek sniegts finansiāls atbalsts dzīvnieku svētnīcai "Lielo pērtiķu centrs". 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu