Ar Covid-19 inficētais Kaspars Breidaks atklāti par savu slimības gaitu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Breidaks
Kaspars Breidaks Foto: LETA

Humorists un Radio SWH rīta šova "Tik Tik Tik" vadītājs Kaspars Breidaks inficējies ar Covid-19. 

Breidaks atklāj, ka saslimis februāra izskaņā - kā pirmais slimības simptoms parādījās kaulu laušana. "Pirmās divas dienas bija smagi. Sajūta bija apmēram tāda, it kā kāds mēģina mācīties spēlēt ģitāru, stīgu vietā izmantojot manas ribas," izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj Breidaks.

Humorists piebilst, ka viņam sāpējušas acis, bija spiedoša sajūta galvā, kā arī muguras sāpes. "Vienas no jocīgākajām sajūtām sagādāja deguns, šķita – katru dienu man tiek piešķirts pilnīgi cits," stāsta Breidaks. Tāpat viņam pazudusi oža. 

Breidaks kopš pandēmijas sākuma vīrusu uztvēris nopietni - iepirkties gāja vienu reizi nedēļā, regulāri mazgāja un dezinficēja rokas, kā arī "ne ar vienu diži nekur nečupojās".

Humorists nezina, kur inficējies ar lipīgo vīrusu, uzsverot: "Biju piesardzīgs, bet kur un kā inficējos – nav ne jausmas."

Atgādinām, ka Latvijā reģistrēto Covid-19 gadījumu skaits līdz šim sasniedzis 87 103, bet mirušo Covid-19 pacientu skaits - 1638 jeb 1,88% no visiem, kuriem apstiprināta saslimšana ar Covid-19.

Divu nedēļu kumulatīvais saslimstības rādītājs uz 100 000 iedzīvotāju patlaban ir 493,1 gadījumi. Ceturtdien pirmo reizi kopš pagājušā gada decembra vidus tas Latvijā bija zemāks par 500. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu