Ļaudis sajūsmina aktieris Džefs Daniels, kurš uz "Zelta globusa" ceremoniju ieradās ikdienas drēbēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džefs Daniels
Džefs Daniels Foto: AFP / Scanpix

Cilvēki sociālajos tīklos steidza priecāties par aktieri Džefu Danielu, kurš "Zelta globusa" balvas pasniegšanas tiešsaistes ceremonijā bija redzams, ģērbies ikdienas drēbēs. 

66 gadus vecais aktieris, kurš slavu ieguva filmā "Stulbs un vēl stulbāks", bija nominēts "Zelta globusa" balvai kategorijā "labākais aktiera sniegums īsmetrāžas seriālā vai filmā". 

Neskatoties uz to, ka daudzi nominanti bija tērpušies ļoti svinīgi, Daniels tiešraidi vēroja no guļamistabas, tērpies flaneļa kreklā.  

Komentētāji vietnē "Twitter" steidza izteikt atzinību aktierim par vietas un apģērba pieticīgo izvēli. "Es cienu, ka Džefs Daniels izskatās tā, it kā būtu tikko piecēlies no vakariņu galda, ieslēdzis balvu pasniegšanas ceremonijas tiešraidi un pēc tās beigām atkal devies ēst vakariņas!", "Viņam vienīgajam no visiem nominantiem izskatās patiesi ērti!" rakstīja komentētāji. 

"Īsts aktieris, piemēram, Džefs Daniels, zina, ka patiesais talants netiek mērīts pēc tā, cik balvas jūs iegūstat - tas tiek mērīts pēc tā, cik durvju jums ir viesu guļamistabā!" smējās komentētāji. 

Ne tikai Daniels bija tērpies ikdienas drēbēs - aktieris Džeisons Sudeikis vēroja tiešraidi ģērbies džemperī ar kapuci, savukārt aktieris Bils Murejs ar paceltu martini glāzi sveica nominantus savas mājas pagalmā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu