"Mūsu diaspora paplašinās!" Riva, Greifāne un Kļaviņa kļuvuši par populāra Krievijas šova žūrijas pārstāvjiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Februāra beigās sākās Krievijas vokālā šova "Ну-ка, все вместе!" jaunā sezona. Starp 100 žūrijas pārstāvjiem bija arī latviešu dziedātāji Markus Riva, Liene Greifāne un Jana Kļaviņa. 

Šova vadītājs ir Nikolajs Baskovs, bet žūrijas pārstāvju vadītājs - Sergejs Lazarevs. Šajā raidījumā pārsteiguma viesis bija Filips Kirkorovs. Lazarevs jautāja Kirkorovam, vai dziedātājs skatījies pagājušo sezonu, uz ko viņš atbildēja apstiprinoši.

"Bija arī meitene no Lietuvas vai Latvijas. Es par viņu fanoju," atzina Kirkorovs. Lazarevs pamanīja, ka Kirkorova nosauktā dziedātāja bijusi vārdā Jana, un atklāja, ka tagad dziedātāja jau atrodas starp žūrijas locekļiem.

Portāls "Rus TVNET" sazinājās ar latviešu pārstāvjiem, lai uzzinātu, kā viņi jūtas šajā projektā.

"Esmu ļoti priecīga, ka šajā grūtajā laikā mums izdevās ierasties Maskavā, lai uzņemtu vērienīgāko muzikālās televīzijas projektu. Šoreiz esmu otrā pusē, pagājušajā gadā biju šova uzvarētāja un šogad esmu viena no simts mūzikas ekspertiem, un tas man ir liels gods kopā ar viņiem izvēlēties nākamo uzvarētāju! Neticamas emocijas, tas ir kaut kas pārsteidzošs un pilnīgi jauns. Protams, kā pagājušās sezonas dalībniece es saprotu katru dalībnieku, kā ir būt uz šīs skatuves un kādas emocijas viņi piedzīvo, dziedot šādas auditorijas priekšā. Es novēlu visiem dalībniekiem būt viņiem pašiem!" sacīja Jana Kļaviņa. 

"Es neesmu bijis Maskavā nu jau nedaudz vairāk kā gadu. Prieks, ka man kā māksliniekam atkal ir aktivitāte. Žēl, ka viss Latvijā uz laiku ir apstājies. Protams, es neesmu sēdējis rokas klēpī salicis. Man vienmēr ir kaut kas jādara. It īpaši, ja tas ir saistīts ar radošumu. Maskavā bija vairāk iespēju, tāpēc es piekritu šim priekšlikumam un nolēmu mēnesi dzīvot Maskavā," sacīja Markus Riva.

"Esmu ļoti priecīga, ka tagad žūrijas vidū ir trīs latvieši. Mūsu diaspora paplašinās. Trešajā sezonā žūrijā ir vēl vairāk slavenību. Arī viesi jaunajā sezonā būs īstas superzvaigznes," sacīja Liene Greifāne

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu