Futbolista Mamajeva sieva pēc vīra sānsoļa atrasta bezsamaņā ar aizdomām par pašnāvības mēģinājumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu futbolista Pāvela Mamajeva sieva modele Alana Mamajeva tika atrasta bezsamaņā viņas pašas dzīvoklī, vairākiem pierādījumiem norādot uz pašnāvības mēģinājumu, vēsta Krievijas mediji.

Incidenta priekšvakarā Alana rakstīja vietnē "Instagram": "Nu viss, es eju gulēt."

Pēc tam viņa pēkšņi pārtraukusi sazināties ar draugiem un ģimeni, tādēļ tika nolemts uzlauzt viņas Maskavas dzīvokļa durvis. Dzīvoklī bezsamaņā tika atrasta Alana. Tiek ziņots, ka mediķi sievieti hospitalizējuši. 

Drīz pēc notikušā pati Alana sniedza komentāru. "Man ir labi, es esmu mājās. Es nebiju hospitalizēta. Vai jūs nemaz vairs nesaprotat manus jokus?" sacīja Mamajeva.

Vēlāk internetā parādījās attēli, kuros redzamas Alanas nosūtītās ziņas draudzenei, kurās rakstīts, ka viņa ir norijusi 40 miegazāļu tabletes un ir gatava mirt. 

Policija medijiem norādīja, ka par notikušo ir sākta pārbaude.

Sociālo tīklu lietotāji pauda pieņēmumu, ka šī situācija izveidojusies, jo Pāvels vēl tikai pirms neilga laika krāpis sievu - modele uzzinājusi par futbolista romānu ar kādu sievieti, kuru sportists saticis treniņnometnē Spānijā.

Atgādinām, ka futbolisti Aleksandrs Kokorins un Pāvels Mamajevs saistībā ar 2018. gadā notikušajiem kautiņiem tika notiesāti uz pusotru gadu. Mamajevam tiesa piesprieda viena gada un piecu mēnešu cietumsodu, kamēr Kokorinam tika piespriests viens gads un seši mēneši. Cīnoties par futbolista brīvību, Alana uzzinājusi par vīra sānsoļiem ar vairākām sievietēm.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu