Sieviete iegādājas tamborēšanas komplektu un atrod tajā kilogramu kokaīna (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Everyonephoto Studio/Shutterstock.com

Kāda sieviete Sietlā veikalā nopirka tamborēšanas komplektu un bija pārsteigta, atrodot tajā iekšā ietītu kilogramu kokaīna, vēsta portāls "Unilad".

Sievietei, kura lietotu preču veikalā bija iegādājusies cepuru tamborēšanas komplektu, radās aizdomas, atrodot komplekta iekšpusē iesaiņojumu, kas ietīts dzeltenā apvalkā. Uz apvalka ārpuses bijis uzrakstīts "100%". Sieviete sacīja, ka viņu samulsinājusi ļoti spēcīgā smaka. 

Viņa paziņoja policijai, kas vēlāk apstiprināja, ka iesaiņojumā bijis 900 gramu kokaīna. Policijas pārstāvjiem nav ne jausmas, kā tamborēšanas komplekts nonāca lietoto preču veikalā.

Veikala vadība ir nākusi klajā paziņojumu, kurā teikts, ka veikalam ir stingra politika, lai izvairītos no šādiem incidentiem. "Mūsu klientu un darbinieku drošība ir mūsu galvenā prioritāte, un mūsu politika ir turēt dzīvībai bīstamus materiālus prom no mūsu veikaliem. Mēs darām visu iespējamo, lai identificētu un izņemtu šos priekšmetus no pārdošanas, ja tie tiek atrasti," sacīja veikala pārstāvis.

Par līdzīgu incidentu šonedēļ tika ziņots Arizonā pēc tam, kad vecāki savai meitai iegādājās rotaļu tārpu. Tīrot un mazgājot rotaļlietu pirms nodošanas savam bērnam, pāris iekšpusē atrada sviestmaižu maisu, kurā bijis 5000 tablešu, kas, viņuprāt, ir fentanils.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu