Gulēja kāpņutelpā un bija noklāts asinīm. Mīklainos apstākļos Siguldā gājis bojā vīrietis (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daudzdzīvokļu nams tumsā.
Daudzdzīvokļu nams tumsā. Foto: Serg_1974/Shutterstock.com

Kāda pensionāre no Siguldas kāpņu telpā atrada savu dēlu guļam uz zemes un noklātu asinīm. Sieviete vēlāk saņēma ziņu, ka atvase mira slimnīcā. Vīrieša nāves apstākļi ir mīklaini un pazīmes liecina, ka cietušais saņēmis spēcīgu sitienu pa galvu, taču policija noliedz, ka pret vīrieti būtu vērsta vardarbība, vēsta raidījums "Degpunktā".

Vēsma dzīvo blakus Raiņa parkam, Siguldā. Kādu dienu viņa saņēma zvanu no savas draudzenes, pensionāres Lidas. Sieviete bija uztraukusies un stāstīja, ka viņas dēls Eduards guvis smagus ievainojumus.

50 gadus vecais vīrietis strādāja celtniecībā un esot atgriezies no darba, bet tās dienas notikumi ir neskaidri pat tuviniekiem. Oficiāli neapstiprināta informācija vēsta, ka Eduards saņēma sitienu pa galvu Raiņa parkā, un pēc tam kaut kā tika līdz mammas dzīvokļa durvīm.

Eduarda māte Lida joprojām ir šokā. Pensionāre stāsta, ka līdz kāpņu telpai dēlam palīdzēja tikt kaimiņš. Tur cietušais sagumis pie durvīm un apkārtējiem teicis, ka gaida, kad mamma attaisīs durvis.

Lida nesaprot, kur dēls guva nāvējošos ievainojumus. Versijas ir divas – vai nu tiešām kāds viņam iesitis, vai arī Eduards pats nokritis un traumējis galvu. Visu laiku, ko dēls pavadīja slimnīcā, Lida sazinājās ar ārstiem.

Policija savukārt notikušajā nesaskata vardarbīga uzbrukuma pēdas. Pagaidām par slepkavību nekas neliecinot.

"Valsts policijas rīcība esošā informācija neliecina, ka pret personu ir vērsts noziedzīgs nodarījums. Par notikušo uzsākts kriminālprocess – šajā gadījumā pēc Krimināllikuma 13. nodaļas. Ir nozīmētas ekspertīzes un policija turpina skaidrot notikušā apstākļus," informē Valsts policijas pārstāve Linda Kluša.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu