VIDEO ⟩ Pārgalvīgas rīcības dēļ Vecdaugavā atrod divus noslīkušus makšķerniekus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Laikapstākļi liecina par to, ka zemledus makšķerēšanas sezona nu jau ir galā, un par to, ka ledus ir trausls un bīstams, šobrīd aktīvi brīdina glābēji. Taču par spīti ugunsdzēsēju aicinājumiem, Rīgā un galvaspilsētas pievārtē joprojām var manīt pārdrošus bļitkotājus, kas turpina sēdēt uz plānā ledus, ziņo raidījums "Degpunktā". 

Ziņa par kādu makšķernieku, kas ielūzis ledū Vecdaugavā, un saviem spēkiem līdz krastam netiek, glābējus sasniegusi pēcpusdienā. Bezpalīdzīgā stāvoklī esošo vīrieti aculiecinieki upē pamanīja no Mangaļsalas puses.

Apkārtējie īsti nav varējuši pateikt, vai cilvēks bijis pie samaņas vai jau noslīcis un diemžēl atbraukušie glābēji apstiprinājuši visdrūmāko scenāriju.

Kad glābšanas operācija bijusi galā un ugunsdzēsēji jau vākuši savu ekipējumu, viens no glābējiem nolēmis pārbaudīt āliņģi un uzgājis vēl viena cilvēka līķi.

Vai makšķernieki gājuši bojā vienlaikus- ugunsdzēsējiem glābējiem ziņu nav. Ar visu apstākļu noskaidrošanu šobrīd nodarbojas valsts policijas izmeklētāji uzsākta kriminālprocesa ietvaros. Abi bojāgājušie ir pusmūža vecuma cilvēki.

Video: raidījuma "Degpunktā" sižets 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu