Seksuālā verdzība pagrabā trīs gadu garumā. Pēc 17 gadiem cietumā Krievijā no ieslodzījuma atbrīvots "Skopinas maniaks"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter.com

Krievijā pēc 17 gadiem stingra režīma kolonijā no ieslodzījuma atbrīvots Viktors Mohovs - "Skopinas maniaks", kurš trīs gadus pagrabā turēja un izvaroja divas pusaudzes, vēsta raidsabiedrība BBC.

2000. gada 30. septembrī Rjazaņā apgabala Skopinas rajonā pazuda divas pusaudzes. Vīrietis turēja abas meitenes savas mājas pagrabā, lai varētu ar viņām pastrādāt vardarbīgus seksuālos aktus. Vecākā meitene seksuālās vardarbības rezultātā piedzemdēja divus bērnus.  

Meitenes sacīja, ka pēc triju gadu ieslodzījuma nolaupītājs sācis viņas uz īsu laiku izvest ārā, radot iespēju nodot zīmīti cilvēkiem, kuri pēc tam sacēluši trauksmi.

Šī gada marta sākumā tiesa pēc Mohova atbrīvošanas lēmusi, ka sešus gadus viņam ir aizliegts apmeklēt masu pasākumus un atstāt Skopinas rajonu bez atļaujas. Divas reizes mēnesi 70 gadus vecajam noziedzniekam ir jāatskaitās policijā.

Rjazaņas apgabala policijas departaments atzīmēja, ka saskaņā ar rīkojumu par Mohova izciesto cietumsodu, vīrietim ir jāierodas savā dzīvesvietā uzreiz pēc atbrīvošanas no ieslodzījuma.

Taču pēc ieslodzījuma atbrīvotais Viktors Mohovs nav atgriezies savās mājās. Mohovs neparādījās savā dzīvesvietā Skopinas rajonā līdz 4. marta dienas beigām. Taču ir novērots, ka Mohova dzīvesvietas ēkas dežūrē policisti.

Departaments sacīja, ka rīkojuma pārkāpšanas gadījumā Mohovam varētu draudēt administratīvā atbildība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu