Pašmāju mūziķe Katy Tindemark deviņus mēnešus pavadīs Ķīnā. Mēnesis mūziķei jāpavada karantīnā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vijolniece, dziedātāja un fitnesa trenere Katy Tindemark jeb Jekaterina Elizabete Tindemarka devusies deviņu mēnešu komandējumā uz Ķīnu. 

Pagājušā gadā mūziķei kāda aģentūra piedāvājusi strādāt deviņus mēnešus kā vijolniecei Pekinā. Lai dotos šajā darba braucienā, Tindemark kopumā taisījusi gandrīz 20 Covid-19 testus.

Vietnē "TikTok" Tindemark pastāsta, kā viņai veicās 29 stundu garajā ceļojumā no Rīgas līdz Šanhajai, kurā viņai jāpavada kopumā trīs nedēļas karantīnā.

Pēc tam mūziķe dosies uz savu galapunktu - Pekinu, kurā viņai būs jāpavada vēl viena nedēļa karantīnā. Tindemark publicētajos videoklipos dalās ar Šanhajā karantīnas laikā piedzīvoto.

"Es nevaru teikt, ka četru nedēļu karantīnā uzturēšanās ir labākā lieta, ko esmu pieredzējusi savā dzīvē, taču nodarbošanās ar dažādām lietām, piemēram, mācīšanās, vingrināšanās, palīdz padarīt šīs vientuļās dienas vieglākas. Pie vietējiem ēdieniem ir grūti pierast," sacīja Tindemark. 

Uz jautājumu, cik šis brauciens izmaksājis, Tindemark atklāj, ka par visu maksājusi aģentūra, jo viņai pašai šādas naudas neesot. 

Komentāros mūziķe uz jautājumu, kāpēc viņa ir devusies tik tālu prom no Latvijas, atbild, ka braukusi tāpēc, ka tas šobrīd bijis vienīgais darba piedāvājums. 

@katy_tindemark_official

IG: @katytindemark ✌️ ##china ##quarantine

♬ Funny Song - Cavendish Music
@katy_tindemark_official

Insta: @katytindemark

♬ Funny Song - Bensound
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu