"Nike" viceprezidente atkāpjas no amata pēc tam, kad viņas dēls ar mātes kredītkarti iegādājies apavus, lai pārdotu tos tālāk (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kompānijas "Nike" viceprezidente Anna Heberta, kura bija Ziemeļamerikas reģiona ģenerālmenedžere, pēc kompānijā nostrādātiem 25 gadiem ir atstājusi sporta apģērba zīmolu īsi pēc publikācijas, kurā detalizēti aprakstīti viņas dēla biznesa darījumi. 

Prestižais ASV biznesa portāls "Bloomberg" 25. februārī publicēja rakstu, kurā atklājās, ka 19 gadus vecais Džo Heberts izmantojis vienu no savas mātes kredītkartēm - viņas "American Express" korporatīvo karti, lai iegādātos apavus vairāk nekā 200 tūkstošu ASV dolāru vērtībā un pārdotu tos tālāk.

Sporta apavu tālākpārdevēji pērk apavus no tādiem ražotājiem kā "Nike" un "Adidas", lai pārdotu tos otrreizējā tirgū tādās vietnēs kā "Facebook", "eBay" par augstāku cenu.

Heberts esot iepircis lielu daudzumu ļoti pieprasītu apavu, kuri tika pārdoti ierobežotā daudzumā. Lai gan limitētie modeļi tiek pārdoti vien kā viens pāris pircējam, jaunietis izmantojis speciālas datorprogrammas, lai apietu šos ierobežojumus un iegādātos 600 apavu pārus. 

Heberts "Bloomberg" gan norādīja, ka no mātes "nekad nav saņēmis informāciju", piemēram, par atlaižu kodiem.

 "Bloomberg" rakstā citē "Nike" pārstāves Sandras Keronas-Džonas vārdus, ka Heberta kompānijai par sava dēla biznesu pastāstīja 2018. gadā, un tas tobrīd nepārkāpa uzņēmuma politiku un neradīja interešu konfliktus. 

Nu "Nike" paziņoja, ka Heberta atkāpjas no amata un tas esot viņas pašas lēmums. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu