No galvas līdz kājām apbērs ar ziediem! Pieci dāsnākie Zodiaka vīrieši (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Arkhipenko Olga/Shutterstock.com

"Devīga persona ir tā, kas īstajam cilvēkam dod pareizo lietu īstajā laikā," sacīja Aristotelis. Kas ir šie vīrieši, kuriem piemīt tik vērtīga dabas dota dāvana? Par to vēsta portāls "InStyle".

5. vieta - Ūdensvīrs

Ūdensvīri mīl apdāvināt. Problēma nav tajā, ka viņi ir dāsni, bet gan tas, kam tieši viņi tērējas. Šīs zīmes pārstāvji priecēs jūs ar pārsteigumiem, taču jums būs pie sevis jāatkārto teiciens "dāvinātam zirgam zobos neskatās". 

4. vieta - Skorpions

Skorpiona vīrieši novērtē savu laiku, nopelnīto naudu un nevēlas to tērēt jebkuram, tāpat vien. Šie vīrieši uzskata, ka viņi ir vērtība paši par sevi, tāpēc nav jācenšas izmantot viņu dāsnumu: Skorpions to parādīs tikai tad, kad uzskatīs par vajadzīgu. Skorpioni ir dāsni vīrieši, taču jums nevajadzētu vadīties tikai no Zodiaka zīmes, jānovērtē arī viņu ieguldītais darbs. 

3. vieta - Svari

Viena no dāsnākajām Zodiaka zīmēm. Viņi gatavo dāvanas, priecē tuviniekus, neskaita katru centu un nedomā par sekām. Šajā pasakainajā, maģiskajā situācijā ir viens "bet" - ja jūs dzīvojat kopā ar Svaru vīrieti un plānojat budžetu, tad aizmirstiet vārdu "plānošana": atmaksa par lielisku nedēļas nogali būs naudas trūkums kontā nākamajā nedēļā.

2. vieta - Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti dāsni, tāpēc jūs vienmēr varat paļauties uz patīkamu pārsteigumu. Vienīgais ir tas, ka par šādu rīcību Strēlnieks sagaida no jums patiesu apbrīnu. Ja jūs mīlat Strēlnieku no visas sirds, tad jums viss būs kārtībā. Paturiet prātā, ka šīs zīmes pārstāvji nav ļoti labi naudas skaitītāji. Dariet to viņa vietā, ja nevēlaties palikt bez līdzekļiem. 

1. vieta - Lauva

Šie vīrieši mīl lielus žestus, viņiem patīk radīt iespaidu, izskatīties labāk savu mīļoto acīs nekā citi. Ja jūs izjūtat cieņu pret šīs zīmes pārstāvi, tad neļaujiet viņam bezjēdzīgi mētāties ar naudu. Sakiet viņam, ka patiesībā viņš ir labākais, un viņam tāpēc nav nemitīgi jātērējas. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu