"Es nevēlos doties pensijā!" ASV "McDonald's" restorānā strādā 100 gadus veca sieviete (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Good Morning America

Ātrās ēdināšanas restorāna "McDonald’s" darbiniece, kurai marta sākumā apritēja 100 gadu, atklāj, ka vēl negrasās doties pensijā, vēsta portāls "Unilad".  

Rutija Šustera gandrīz 50 gadus ir strādājusi "McDonald’s" filiālē Pitsburgā, Pensilvānijas štatā, un viņai ļoti patīk savs darbs. 100 gadus vecā sieviete, kura pirms pandēmijas iestāšanās četras reizes nedēļā gāja dejot, katru piektdienas pēcpusdienu strādā ātrās ēdināšanas restorānā "McDonald's". 

Lai gan daudzi cilvēki teiktu, ka 100 gadu sasniegšana ir liels notikums, pati Rutija to uzskata tikai par parastu skaitli. 

"Man tas ir tikai skaitlis. Es kļuvu par atraitni, kad man bija 50 gadu, un kopš tā laika es strādāju. Man patīk strādāt," sacīja Rutija. 

"Man maksā algu. Es maksāju rēķinus, un tas ir labi. Man nekad nav bijis daudz naudas, bet man vienmēr bijis pietiekami," viņa piebilda.

Rutija pēdējo 50 gadu laikā ir kļuvusi ļoti populāra savā apkaimē, un viņai pat nācās ierīkot pastkasti savā "McDonald’s" filiālē, lai cilvēki varētu tajā iemest laba vēlējumus apaļajā jubilejā. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu