Traģēdija Polijā - Ukrainā reģistrēts autobuss nobrauc no ceļa un apgāžas. Bojā gājuši seši cilvēki, 41 ievainots

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Traģiskā negadījumā Polijā gājuši bojā seši cilvēki un 41 tika ievainots. Ukrainā reģistrēts autobuss, kas bija ceļā no Poznaņas uz Hersonu, iebrauca ceļa malā esošajā grāvī un apgāzās netālu no Kašices pilsētas, kas atrodas Piekarpatu vojevodistē.

No ātrās palīdzības darbinieku teiktā noprotams, ka autobusa pasažieri nebija piesprādzējušies, un traumas gūtas, tiem atsitoties pret autobusa iekšpusi, sēdekļiem un vienam pret otru.

"Informāciju par negadījumu saņēmām aptuveni pulksten 23:50," TVN24 sacīja Piekarpatu ugunsdzēsēju brigādes pārstāvis. Viņš piebilda, ka autobuss ietriecās šosejas barjerā un noslīdēja no uzbēruma.

Avārija Polijā.
Avārija Polijā. Foto: EPA/Scanpix

Jaroslavas policijas pārstāve Anna Dlugoša apstiprināja, ka autobusā bija 54 cilvēki, to skaitā divi autovadītāji, kuri abi bija autobusa Ukrainas pilsoņi. Pirmie glābēji negadījuma vietā ieradās deviņas minūtes pēc ziņojuma saņemšanas. Trīs cilvēki bija gājuši bojā jau negadījuma brīdī, bet vēl divi mira glābšanas operācijas laikā.

Cietušie nogādāti tuvējās slimnīcās, astoņu cilvēku stāvoklis ir smags.

Autobusa sēdekļiem nebija drošības jostu, tādēļ triecienā daudzi pasažieri guvuši galvas, mugurkaula, kā arī roku un kāju traumas. Glābšanas operācijā bija iesaistīti aptuveni simts ugunsdzēsēju, feldšeru un policistu.

Avārija Polijā.
Avārija Polijā. Foto: EPA/Scanpix
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu