Pirmdienas horoskops: 8. marts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 8. martam. 

AUNS Ja šodien jādodas uz kursiem vai kā citādi jāizglītojas, esi gatavs saskarties ar zināmām grūtībām. Taču, ja tava profesionālā sfēra saistīta ar radošajām lietām, vari cerēt uz panākumiem.

VĒRSIS Priekšplānā izvirzīsies garīgas dabas jautājumi, daudz domāsi par dzīves jēgu. Labs laiks, lai ieviestu zināmas pārmaiņas pasaules uzskatos, paraudzītos uz visu no malas.

DVĪŅI Pierādīsi savas oratora dotības. Vari nodoties nopietnākai psiholoģijas apgūšanai, kas palīdzētu veidot labākas un produktīvākas attiecības ar līdzcilvēkiem. Nepievērs pārlieku uzmanību tenkām.

VĒZIS Spēsi zibenīgi un nekļūdīgi pieņemt lēmumus arī saspringtās un sarežģītās situācijās. Apkārtējie izrādīs cieņu un vērsīsies pie tevis pēc padoma un morālā atbalsta.

LAUVA Svarīgi apzināties, kā sasniegt iecerēto, izplānot darbu secību un nepieciešamos resursus. Pievērs lielāku uzmanību kontaktiem, jo tie var sniegt praktisku labumu.

JAUNAVA Ļauj, lai tava atjautība un analītiskās dotības uzlabo autoritāti darba vidē. Šodien nevajadzētu pievērsties bērnu audzināšanai, jo pastāv iespēja ātri aizsvilties, pateikt ko neapdomīgu.

SVARI Šodien vari slēgt līgumus, tikties ar ietekmīgiem cilvēkiem, apspriest nākotnes ieceres. Vēlamas mērenas fiziskas aktivitātes un veselīgs uzturs. Vakarā velti vairāk laika otrajai pusītei.

SKORPIONS Labs laiks komandējumiem, jo īpaši, ja tie saistīti ar tirdzniecību vai mārketingu. Nav izslēgts, ka tavās rokās nonāks vērtīga, varbūt pat slepena informācija.

STRĒLNIEKS Pievērs lielāku uzmanību savam profesionālajam līmenim, varbūt ir vērts papildināt kādas zināšanas. Nopietnus finansiālus jautājumus labāk atliec uz citu dienu!

MEŽĀZIS Neesi pārsteidzīgs savos secinājumos, it sevišķi ar finanšu un juridisko jomu saistītos jautājumos. Var nākties izrādīt lielāku uzstājību un mērķtiecīgumu, saskaroties ar šīsdienas šķēršļiem.

ŪDENSVĪRS Aktualizēsies attiecību jautājumi. Nav izslēgtas jaunas iepazīšanās. Labi veiksies darbs kolektīvā, spēsi piesaistīt vēlamo cilvēku uzmanību un gūt atbalstu no viņu puses.

ZIVIS Nekļūsti pārlieku impulsīvs darba vidē. Vēlams mierīgi aizskaitīt līdz desmit un vēlreiz apsvērt savus lēmumus. Neļauj sarežģījumiem profesionālajā kontekstā ietekmēt attiecības ar laulāto.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu