Otrdienas horoskops: 9. marts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 9. martam. 

AUNS Ar asu un dzelžainu nostāju tālu netiksi. Vajadzēs pielāgoties, vairāk iziet uz kompromisiem. Vari veltīt laiku savai ārienei, uzlabot veselību, apmeklēt sporta zāli vai nodoties pirts procedūrām.

VĒRSIS Emocionāla diena, tavā virzienā adresētu kritiku uztversi saasināti, saskarsmē ar līdzcilvēkiem iespējami pārpratumi. Jācenšas uztvert dzīvi nedaudz vieglāk un nekreņķēties par sīkumiem.

DVĪŅI Pievērs uzmanību dokumentācijai, kāds svarīgs fakts var palikt nepamanīts un izmainīt lietu turpmāko gaitu. Uzmanies, lai darba lietas neielauztos tavā privātajā dzīvē.

VĒZIS Nav izslēgts, ka būsi izklaidīgs un vairāk dzīvosi savā sapņu pasaulē nekā reālajā dzīvē. Iespējamas pārrunas par bērnu audzināšanas jautājumiem. Jāizvairās no alkohola lietošanas.

LAUVA Veiksies finanšu darījumos, vari slēgt līgumus, uzņemties jaunus projektus un paplašināt savu darbības lauciņu. Var pievilt biroja tehnika, tādēļ vēlams visu darīt savlaicīgi.

JAUNAVA Dienai raksturīga izteikta, var pat teikt, saasināta taisnības izjūta. Tieši šī iemesla dēļ nav ieteicams jaukties citu cilvēku darīšanās pat tad, ja tevi vada tikai un vienīgi labi nodomi.

SVARI Tevī var plosīties īsta emociju vētra. Būs grūti izšķirties - vai klausīt sirdsbalsij, intuīcijai, vai arī rīkoties saskaņā ar loģikas principiem. Atceries teicienu par zelta vidusceļu!

SKORPIONS Plānu tev netrūks, turklāt būsi nepacietīgs un vēlēsies tos realizēt pēc iespējas tuvākā nākotnē. Ieteicams pārdomāt visu kā nākas un konsultēties ar zinošiem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS Nenes mājās darba lietas un neizpaud tev uzticēto konfidenciālo informāciju. Ja iecerētais uzreiz neizdodas, nemet plinti krūmos - izmanto pieredzi un mācies no savām kļūdām.

MEŽĀZIS Esi prātīgs un nepārslogo sevi. Šodien vēlamāk palikt ēnā, paveikt ikdienas pienākumus un mierīgi doties mājup. Vari veltīt laiku kādai tīkamai un nomierinošai ūdens procedūrai.

ŪDENSVĪRS Neviens nav neaizstājams, taču tev šodien gandrīz vai izdosies pierādīt pretējo. Iespējams, nāksies uzņemties kādus papildu pienākumus un to pildīšanai turpmāk ziedot labu daļu sava brīvā laika.

ZIVIS Šodien atļaujies izdabāt savām iegribām un dari to, kas tev sagādā prieku un izklaidi. Tev patiks uzturēties sabiedrībā, veiksies dažādu pasākumu plānošana un rīkošana.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu