"Es vairs negribēju būt dzīva." Megana Mārkla dalās šokējošās atklāsmēs un pārmetumos britu karaļnamam (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: BBC News

Lielbritānijas prinča Harija dzīvesbiedre ASV aktrise Megana Mārkla svētdien pārraidītā intervijā atzina, ka pēc pievienošanās britu karaliskajai ģimenei domājusi par pašnāvību, kā arī apsūdzēja karalisko ģimeni rasismā.

Skaidrojot pāra dramatisko aiziešanu no karaliskās ģimenes, Mārkla intervijā ASV televīzijas zvaigznei Oprai Vinfrijai apgalvoja, ka viņai liegta palīdzība garīgās veselības krīzes laikā, viņa apmelota un ka karaliskajā ģimenē bijušas bažas par pāra dēla ādas krāsu.

"Es vairs negribēju būt dzīva, un tā bija ļoti skaidra un īsta, un biedējoša, pastāvīga doma," Vinfrijai sacīja prinča dzīvesbiedre, runājot par reakciju uz naidīgumu tabloīdos un sociālajos medijos.

Vaicāta, vai viņai bijušas domas par pašnāvību, Mārkla atbildēja: "Jā. Tas bija ļoti skaidri."

Atceroties, kā viņa tolaik jutusies, Mārkla sacīja: "Es esmu nobijusies, jo tas ir ļoti reāli."

39 gadus vecā aktrise intervijā arī izteicās par "bažām", kas karaļnamā bijušas par to, "cik tumša" būs viņas dēla ādas krāsa.

Harijs viņai atklājis, kas teikts oficiālajās sarunās par Ārčija izskatu, kā arī to, kādi drošības pasākumi viņam būtu jānodrošina.

"Mēnešos, kad es biju gaidībās, mums tandēmā bija saruna par to, ka "viņam netiks garantēti drošības pasākumi, viņam netiks piešķirts tituls", un par bažām un sarunām par to, cik tumša varētu būt viņa āda, kad viņš piedzims," sacīja Mārkla.

"Man to pastāstīja Harijs - par šīm sarunām, kas ģimenei bijušas ar viņu," sacīja prinča dzīvesbiedre.

Pēc pāra negaidītā lēmuma par atteikšanos pildīt karaliskās ģimenes pienākumus, dažos britu laikrakstos Mārkla tika attēlota kā aprēķinātāja, ietiepīga un izlutināta, bet pāra lēmums par nošķiršanos no karaliskās ģimenes tika raksturots kā neapdomīgs un savtīgs.

Kā vēsta mediji, Vinfrija interviju telekanālam CBS pārdevusi par septiņiem līdz deviņiem miljoniem dolāru un saglabājusi intervijas ieraksta starptautiskās izplatīšanas tiesības.

Pirms intervijas pārraidīšanas Lielbritānijā parādījās ziņas, ka karaļpils veic iekšējo izmeklēšanu saistībā ar apsūdzībām, ka Mārkla pēc laulībām ar Hariju 2018.gadā terorizējusi pils darbiniekus.

Tiek arī veikta izmeklēšana par pāra labdarības fonda darbību, vēstīja mediji.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu