"Viņš pie galda jau miga ciet..." Bijušais NBA spēlētājs atklāj nedzirdētu stāstu par Džordana fanātismu pret azartspēlēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: AP/ Scanpix

Nevienam nav noslēpums, ka Maiklam Džordanam ļoti patika spēlēt azartspēles. bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Antuāns Volkers "All things covered" pastāstīja par savu pieredzi ar Maiklu Džordanu un azartspēlēm.

Par Džordana patiku pret azartspēlēm ir daudz stāstu un pat sazvērestības teoriju. Piemēram, pastāv teorija, ka basketbolista tēvs tika nogalināts, jo Maikls nebija nomaksājis azartspēļu parādu.

Tāpat Džordana bijušais koledžas komandas biedrs apgalvoja, ka basketbolists reiz ir krāpies pat kāršu spēlē ar viņa māti. Šai spēlei nebija likmju naudas izteiksmē, bet Džordana fanātiskā vēlme uzvarēt ņēmusi virsroku.

Kā jau minēts stāsti ir daudz un dažādi, bet Volkers "All Things Covered" podkāstā vēlreiz apliecināja, ka sāncensības gara vadīts, Džordans azartspēlē robežas neredzēja. Šajā gadījumā bijušas iesaistītas arī visai nopietnas naudas summas.

"Kad Maiks piesakas spēlei, likmes kļūst nedaudz augstākas. Mums bija jāiemaksā 20 tūkstoši tikai, lai sēstos pie galda. Maiks bija ļoti nepiekāpīgs. Atceros, ka vienreiz mēs spēlējam 36 stundas. Mēs ar Maiku spēlējām komandā. Vienubrīd bijām zaudētājos ar 900 000 dolāru," atcerējās Volkers.

Šā azartspēļu vakara dēļ Džordans ir atcēlis preses konferenci, kurā bija paredzēts paziņot par viņa atgriešanos Vašingtonas "Wizards" rindās, tomēr vēlme uzvarēt ir ņēmusi virsroku un Džordans nav bijis gatavs pamest galdu, kamēr viņš ar Volkeru nebija izvirzījušies vadībā.

"Es allaž uz azartspēlēm ierados ar skaidru naudu. Maiklam bija līdzi aptuveni 200 000, bet viņš spēles gaitā aizsūtīja cilvēkus pakaļ vēl pusmiljonam. Kā jau teicu, vienubrīd bijām zaudētājos pat ar 900 000, bet mēs atvinnējām visu, izņemot tos 20 tūkstošus. Maiks negribēja, lai viņi uzvar pat to summu. Tā rezultātā viņi kopumā uzvarēja 180 tūkstošus, jo Maiks bija pārāk noguris. Viņš pie galda jau miga ciet," stāstīja bijušais basketbolists.

Volkers, kurš pats savas karjeras laikā azartspēļu dēļ iedzīvojās nopietnās finansiālās problēmās, norādīja, ka par preses konferences atcelšanas patieso iemeslu publika neesot uzzinājusi, jo viņi ir spēlējuši kāda drauga restorānā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu