Vīrieti apsūdz par vardarbību un cietsirdību pret savām nepilngadīgajām pameitām (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Peter Leee/shutterstock.com

Prokuratūra nodevusi Vidzemes rajona tiesai krimināllietu, kurā kāds vīrietis apsūdzēts par savu nepilngadīgo pameitu seksuālu izmantošanu un kādas automašīnas "balsotājas" izvarošanu.

Vīrietis apsūdzēts pēc pieciem Krimināllikuma pantiem - pavešanu netiklībā, izvarošanu, seksuālu vardarbību, cietsirdību un vardarbību pret nepilngadīgo, kā arī draudiem izdarīt slepkavību un nodarīt smagu miesas bojājumu, aģentūru LETA informēja prokuratūra.

Vīrietim par minētajiem nodarījumiem draud mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku līdz 20 gadiem.

Saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai, apsūdzētais laikā no 2005. līdz 2013.gadam, dzīvojot kopīgā saimniecībā ar savas dzīvesbiedres mazgadīgo un vēlāk jau nepilngadīgo meitu pret cietušās gribu veica netiklas darbības un dzimumaktus.

Šādā veidā cietušajai traucēta garīgā attīstība, kā arī ar savām darbībām radīja psiholoģiska rakstura smagas sekas, kas pielīdzināms psihiskās veselības traucējumam.

Šādas pašas darbības apsūdzētais veica arī ar savas dzīvesbiedres otru nepilngadīgo meitu laikā no 2005. līdz 2006.gadam.

Apsūdzētais vīrietis 2007.gada martā uzņēmis savā automašīnā kādu sievieti, kura "balsoja" automašīnas, un, pielietojot vardarbību un draudus, izvaroja viņu, noskaidrojuši izmeklētāji.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu