"Kāpēc gan nepamēģināt?" Svešinieka pašnāvības virve kalpo par UFC čempiona veiksmes talismanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jans Blahovičs, Herbs Dīns un Izraels Adesanja
Jans Blahovičs, Herbs Dīns un Izraels Adesanja Foto: Reuters/ScanPix

UFC pirmā smagā svara čempions Jans Blakovičs UFC video blogā "UFC 259 Embeded" pastāstījis par savu neparasto veiksmes talismanu.

Blahovičs aizvadītajā nedēļas nogalē veiksmīgi aizstāvēja savu UFC čempiona jostu pirmajā smagajā svarā, pēc tiesnešu lēmuma uzveicot vidējā svara čempionu Izraelu Adesanju.

Minētajā video blogā poļu cīkstonis pastāstīja par kādu visnotaļ neparastu rituālu, kas viņam pirms cīņām nesis veiksmi. Kā norādīja cīkstonis, pirms revanša cīņas pret Džimiju Manuva (2018. gads), viņa pastaigu pa mežu pārtraucis kāds nepatīkams pārsteigums.

"Pastaigājos pa mežu kopā ar suni un redzēju cilvēku, kurš ir pakāries. Es zināju, ka viņš ir miris, bet instinktīvi pārprasīju: "Vecīt, vai ar tevi viss ir kārtībā?" Cik stulbi... Tad es izsaucu policiju," atcerējās cīkstonis.

Viens no policistiem Blahovičam pirms notikuma vietas pamešanas vaicājis, vai cīkstonis neņemšot līdzi virvi, kuru svešinieks bija izmantojis, lai izdarītu pašnāvību. Apjukumā Blahovičs vaicājis, kāpēc gan, lai viņš to darītu, uz ko policists atbildējis, ka virve nesīšot veiksmi.

"Sāku par šo lasīt internetā. Un, tik tiešām, cilvēki pirms ilga laika tam ticēja. Nodomāju - kāpēc gan nepamēģināt? No sākuma pirms katras cīņas devos uz šo vietu un pieskāros virvei. Un tas strādāja," sacīja cīkstonis.

Pēc dažām uzvarētām cīņām Blahovičs esot nolēmis nogriezt gabaliņu no virves, baidoties, ka kāds atradīs viņa "veiksmīgo virvi" un tai piesavināsies. Daļiņu no minētās virves Blahovičs aizveda pie paziņas, kurš no tās pagatavoja īpašu aproci, ko cīkstonis nēsā pirms un pēc cīņām.

Foto: Ekrānuzņēmums no "Youtube" video

Laika periodā kopš 2018. gada cīņas pret Džimiju Manuva, kuru Blahovičs uzvarēja, poļu cīkstonis oktagonā ir izgājis septiņas reizes, izcīnot uzvaru sešos no šiem dueļiem. 

Savas karjeras laikā 38 gadus vecais poļu cīkstonis ir izcīnījis 28 uzvaras un piedzīvojis astoņus zaudējumus.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu