Portāls: Uz Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatu kandidē kādreizējā NHL zvaigzne (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Bijušais Krievijas hokeja izlases aizsargs Sergejs Zubovs ir viens no kandidātiem uz galvenā trenera amatu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas "Dinamo", sarunā ar Krievijas portālu "sportrbc.ru" atklāja Latvijas kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

1.martā sarunā ar aģentūru LETA Savickis atklāja, ka nākamsezon komanda noteikti būs, bet gatavošanās jaunajai sezonai sāksies līdz ar marta pirmajām dienām.

Otrdien Krievijas portāls vēsta, ka nākamsezon galvenā trenera pienākumus varētu pildīt pieredzes bagātais Zubovs, kurš savulaik 16 sezonas pavadīja Nacionālajā hokeja līgā (NHL). 12 no tām Zubovs pārstāvēja Dalasas "Stars" vienību.

"Zubovs ir viens no kandidātiem. Pagaidām mums tādi ir trīs," portālam apstiprināja Savickis. "Domāju, ka mēneša laikā varēsim paziņot galvenā trenera vārdu."

3.martā "Dinamo" pārtrauca sadarbību ar Pēteri Skudru, kuru par komandas galveno treneri iecēla pērn 20.jūlijā. Viņa vadībā "Dinamo" šosezon 60 spēlēs izcīnīja 28 punktus un bija vājākā vienība visā līgā.

Zubovs spēlētāja karjeras laikā Krievijas izlases sastāvā 1992.gadā uzvarēja olimpiskajās spēlēs, bet ar "Stars" divreiz izcīnīja Stenlija kausu. 

2011./12.gada sezonā Zubovs Sanktpēterbugas SKA komandā sāka treneru karjeru, pildot asistenta pienākumus. 2015./16.gada sezonā viņš kļuva par SKA galveno treneri, bet turpmākās trīs sezonas galvenā trenera amatā strādāja "Soči" klubā.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu