Agresīva kaķa dēļ lidmašīna spiesta veikt ārkārtas nosēšanos (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Aleksey Mnogosmyslov/Shutterstock.com

Reiss, kas izbrauca no Sudānas galvaspilsētas Hartūmas, tika spiests veikt ārkārtas nosēšanos, jo kāds pamests kaķis uzbrucis pilotam, vēsta portāls "All Thats Interesting". 

Bija paredzēts, ka aviokompānijas "Tarco Aviation" lidojums ilgs nedaudz mazāk kā četras stundas un droši ieradīsies Kataras galvaspilsētā Dohā. Tas lidoja apmēram 30 minūtes, taču pēkšņi pilotu kabīnē parādījās kaķis un sāka kost izbiedētajam pilotam.

Diemžēl pilots bija spiests veikt ārkārtas nolaišanos Hartūmas Starptautiskajā lidostā, jo mēģinājumi notvert kaķi neizdevās.

Lai gan joprojām nav skaidrs, cik smagi pilots tika ievainots šīs cīņas laikā, ir zināms, kā dzīvnieks lidmašīnā iekļuva netīšām. 

Tā kā nevienam lidmašīnā esošajam pasažierim kaķis nepiederēja, varas iestādes šobrīd ir pārliecinātas, ka kaķis pats ielīda lidmašīnā, jo tā nakti pirms pacelšanās bija novietota Hartūmas Starptautiskās lidostas angārā.

Brīdī, kad apkalpe pamanīja dzīvnieku, tas jau bija sagādājis pārāk daudz nepatikšanas un pietiekami novērsis pilotu uzmanību, lai lidojums varētu turpināties, kā plānots. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu