VIDEO ⟩ Bļugers ar elegantu vārtu guvumu mazākumā sekmē "Penguins" uzvaru (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers (pa labi).
Teodors Bļugers (pa labi). Foto: AFP / Scanpix

Aizvadītajā naktī Pitsburgas "Penguins" uzvarā ar vārtu guvumu izcēlās latviešu hokejists Teodors Bļugers.

"Penguins" savā laukumā ar rezultātu 4:2 (1:1, 2:0, 1:1) pārspēja Ņujorkas "Rangers", izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas. Komandām šis bija sestais duelis šogad un piekto reizi uzvaru izcīnīja Pitsburgas hokejisti.

Bļugers vārtus guva otrā perioda sākumā, izvirzot "Penguins" vadībā ar 2:1. Latvietim izdevās precīzs metiens, kamēr komanda atradās skaitliskajā mazākumā.

Otro reizi šosezon un trešo reizi NHL spēlētāja karjerā Bļugers vārtus guva skaitliskajā mazākumā. Viņu aizvadītajā mačā atzina par spēles trešo zvaigzni jeb trešo labāko spēlētāju.

Bļugers ir viens no sešiem spēlētājiem, kuri šosezon NHL guvuši vismaz divus vārtus skaitliskajā mazākumā. Četrreiz precīzs ir bijis amerikānis Kems Atkinsons (Kolumbusas "Blue Jackets"), bet vēl četriem spēlētājiem ir divi precīzi raidījumi - kanādietim Entonijam Sirelli (Tampabejas "Lightning"), kanādietim Taileram Tofoli un somam Arturam Lehkonenam (abi Monreālas "Canadiens"), kanādietim Žanam Gabrielam Pežo (Ņujorkas "Islanders"). 

Latvijas hokejists laukumā pavadīja 15:37 minūtes (2:17 skaitliskajā mazākumā), izpildīja divus metienus pa vārtiem, bloķēja divus metienus, uzvarēja deviņus no 14 iemetieniem un cīņu pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

26 gadus vecais Bļugers šosezon piedalījies 25 spēlēs, guvis četrus vārtus, veicis deviņas rezultatīvas piespēles un sakrājis pozitīvu lietderības koeficientu +6.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu