Bekingemas pils beidzot komentē Meganas Mārklas un prinča Harija apsūdzības karaliskajai ģimenei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix

Bekingemas pils beigusi klusēt par Saseksas hercogu pāra skandalozo interviju ar Opru Vinfriju, gan piebilstot, ka karaliskā ģimene jautājumus risinās "privāti".

Karaliene Elizabete II esot paudusi bažas par apsūdzībām rasismā, kā arī jutusies noskumusi, uzzinot, cik izaicinoši Meganai Mārklai un princim Harijam ir bijis strādāt kā karaliskās ģimenes pārstāvjiem. Paziņojumā gan norādīts, ka karalienes atmiņas par dažiem notikumiem atšķiras no Saseksas hercogu pāra. 

Intervijā Megana atklāja, ka viņu vajājušas pašnāvnieciskas domas, kā arī pastāstīja, ka kāds karaliskā nama loceklis jautājis, cik tumša būs viņu vēl tolaik nedzimuša dēla ādas krāsa. 

Pēc pieaugoša spiediena reaģēt uz interviju karalienes vārdā tika īsi paziņots:

"Visa ģimene ir apbēdināta, uzzinot, cik izaicinoši Harijam un Meganai ir bijuši pēdējie gadi. Izrunātie jautājumi, īpaši tie, kas saistīti ar rasi, rada bažas. Kaut arī dažas atmiņas var atšķirties, apgalvojumi tiks uztverti ļoti nopietni, un ģimene tos apspriedīs privāti.

Harijs, Megana un Ārčijs vienmēr būs ļoti mīlēti ģimenes locekļi,"

Paziņojums sekoja divas dienas pēc intervijas publiskošanas. Skaidrojot pāra dramatisko aiziešanu no karaliskās ģimenes, Mārkla intervijā apgalvoja, ka viņai liegta palīdzība garīgās veselības krīzes laikā, viņa apmelota un ka karaliskajā ģimenē bijušas bažas par pāra dēla ādas krāsu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu