Olga Rajecka pastāsta, kā iepazinusies ar vīru (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

360TV raidījumā "Pasaki to skaļi" savā pieredzē un neparastajā stāstā, kā iepazinusies ar savu vīru Ivo, dalījusies šarmantā skatuves dīva Olga Rajecka. 

Izrādās – abu pirmā satikšanās saistījusies ar ne tām pozitīvākajām emocijām. “Es ļoti nesmuki izdarījos...” ar intrigu stāstu sāk Olga un atklāj, ka ar topošo vīru savulaik strādājusi uz vienas skatuves. Ivo bijis skaņotājs, kurš koncerta laikā kļūdījies un uzlicis nepareizo dziesmu. Bet Olga savā šerpumā no skatuves visiem dzirdot noteikusi: “Piedodiet, operators ir bišķiņ pārkarsis saulē.” Lieki piebilst, ka Ivo par šādu mākslinieces “izgājienu” nav bijis sajūsmā.

Taču pēc laika abu ceļi vēlreiz krustojušies – šoreiz deju kolektīvā, kur Olga salikta vienā pāri ar nevienu citu kā Ivo. Jutusies nelāgi par savu iepriekšējo rīcību, dziedātāja pēc deju koncerta gājusi pie Ivo izrunāties un lūgt piedošanu. Interesanti, ka vīrietis par nepatīkamo starpgadījumu jau bija sen aizmirsis, taču tieši šis notikums kļuvis par pamatu ne tikai sirsnīgai draudzībai, bet arī laimīgām laulības saitēm.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu