"Ir jāpielabo tikai daži sīkumi." Makgregora treneris par gaidāmo revanša cīņu pret Porjē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Slavenā UFC cīkstoņa Konora Makgregora treneris Džons Kavana sarunā ar "BT Sports" stāstīja par īra izredzēm uzvarēt revanša cīņu pret Dastinu Porjē.

Makgregors savu ilgi gaidīto atgriešanās cīņu pret Porjē šā gada janvārī zaudēja ar otrā raunda tehnisko nokautu. Jau uzreiz pēc dueļa gan Makgregors, gan Porjē bija atvērti idejai par trešo savstarpējo cīņu. 

Īru cīkstoņa ilggadējais treneris Džons Kavana norādīja, ka viņi jau strādājot pie gatavošanās revanša cīņai, piebilstot, ka viņš cer uz revanša cīņas norisi jau šovasar.

"Mums ir jātiek skaidrībā ar tiem sasodītajiem spērieniem pa ikru un aizsardzību pret tiem. Mēs esam diezgan pārliecināti, ka to jau esam atrisinājuši. Manuprāt citos aspektos viņš lieliski, līdz ar to, dodiet mums revanšu un mēs to uzvarēsim. Vismaz es tā domāju," sacīja Kavana.

Nav noslēpums, ka savas karjeras pirmajā pusē Makgregors cīņas bija uzvarējis jau pirms to sākuma, jo pretinieki bieži vien nespēja izturēt ažiotāžu, ko īrs radīja, kā arī viņa konstantos aizvainojumus preses konferencēs.

Pirms šīs cīņas Makgregors pret Porjē izturējās ļoti cieņpilni un arī arēnā nebija skatītāju, kas allaž radīja īram labvēlīgu atmosfēru. Tomēr Kavana uzskata, ka zaudējumā nav vainojami psiholoģiski aspekti.

"Ažiotāžai, protams, ir sava ietekme, bet vai tā būtu mainījusi cīņas iznākumu? Dastins uzņēma vairākus smagus sitienus, bet viņš nesāka apmainīties ar sitieniem vai arī nogurdināt sevi ar mēģinājumiem cīņu novirzīt parterī. Viņiem bija savs plāns un tas nostrādāja. Nedomāju, ka pirms cīņas izdarības vai skatītāji arēnā tajā sakarā būtu ko mainījuši," norādīja Kavana.

Līdzīgi kā vairums fanu un apskatnieku, arī Kavana norādīja uz Makgregora lēmumu cīnīties boksa stājā, piebilstot, ka šobrīd tiekot strādāts ar atgriešanos pie "saknēm".

"Ir jāpielabo tikai daži sīkumi. Ir jāizmanto MMA, nevis boksa mentalitāte. Konors allaž ir bijis slavens ar savām kustībām un spēju mainīt stājas. Mums to ir jādabū atpakaļ. Nav jau tā, ka to būtu jāapgūst vai arī pat jāiemācās no jauna. To vienkārši ir jāatgriež. Esam jau sākuši pie tā strādāt," nobeigumā sacīja Kavana.

Konors Makgregors savas profesionālās karjeras laikā ir izcīnījis 22 uzvaras, piedzīvojot piecus zaudējumus.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu