Etilspirts kosmētiskā losjona vietā. Policija rosina sākt krimināllietu pret kāda kioska īpašnieku (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: LETA

Valsts policija rosinājusi prokuratūrai uzrādīt apsūdzības krimināllietā par šķaidīta etilspirta tirgošanu kā kosmētisko losjonu, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

2020.gada jūnijā policijā sākts kriminālprocess par nelikumīgu alkoholisko dzērienu realizāciju.

Speciālo izmeklēšanas darbību laikā pērn augustā konstatēts, ka Vidzemes tirgus teritorijā vienā no tirdzniecības kioskiem ticis realizēts nelikumīgais alkohols - šķaidīts etilspirts, ko pārdeva, maskējot kā kosmētisko losjonu.

Veicot turpmākas darbības kriminālprocesā vairāku kratīšanu laikā tirdzniecības vietā un kioska īpašnieka īpašumos - garāžās, dzīvokļos un automašīnās - tika atrastas nelikumīgas cigaretes ar trešo valstu akcīzes markām vai vispār bez akcīzes markām un etilspirtu saturošais šķidrums.

Turklāt kratīšanu laikā atrastas narkotiskās vielas - 182 grami amfetamīna un stratēģiskā iekārta. Par šiem papildus konstatētiem noziedzīgiem nodarījumiem tika sākti atsevišķi kriminālprocesi.

Par aizdomās turētām tika atzītas divas personas - vīrietis un sieviete.

Kriminālprocesā kā iespējamai noziedzīgi iegūtai mantai tika uzlikti aresti nekustamajiem īpašumiem, automašīnai un naudas līdzekļiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu