Visam labajam reiz pienāk gals - Čempionu līga nonākusi situācijā, kas nav pieredzēta kopš 2005. gada

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu un Lionels Mesi
Krištianu Ronaldu un Lionels Mesi Foto: AFP / Scanpix

Ar FC "Barcelona" zaudējumu UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā pret Parīzes "Saint Germain" kļuva skaidrs, ka klubu futbola lielāko turnīru ir piemeklējis notikums, kas nav pieredzēts kopš 2004./2005. gada sezonas.

Vispirms no Čempionu līgas sezonas atvadījās Krištianu Ronaldu pārstāvētā Turīnas "Juventus", kas otrdienas vakarā ar rezultātu 3:2 pārspēja "Porto" futbolistus, bet ar to nebija gana, lai Itālijas vienība tiktu nākamajā turnīra kārtā.

Savukārt trešdien apstājās arī Lionela Mesi un FC "Barcelona" Čempionu līgas sezona. Katalonijas klubs spēlēja neizšķirti ar Parīzes "Saint Germain" (1:1), bet divu spēļu summā piekāpās ar rezultātu 2:5.

Tas nozīmē, ka pirmo reizi, kopš 2004./2005. gada Čempionu līgas ceturtdaļfināls norisināsies bez Lionela Mesi vai Krištianu Ronaldu klātbūtnes.

Toreiz vien 17 gadus vecais Mesi pavisam nesen bija uzsācis savas gaitas "Barcelona" rindās. Savukārt 20 gadus vecais Ronaldu pārstāvēja Mančestras "United". Minētajā sezonā spāņu futbola gigantu no sacensībām izslēdza Londonas "Chelsea", bet "United" zaudēja "AC Milan" futbolistiem.

Laika periodā kopš 2005. gada Mesi vai Ronaldu pārstāvētās vienības ir izcīnījušas deviņus no 16 Čempionu līgas tituliem. Ronaldu Čempionu līgā triumfēt ir izdevies piecas reizes, bet viņa sāncensim no Argentīnas - četras.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu