Nikolajs Baskovs astoņu sekunžu laikā nopelnījis gandrīz 40 tūkstošus eiro

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Nikolaja Baskova videoklipā "Karaoke", kuru mākslinieks izdeva pirms diviem gadiem, izvietotās reklāmas dēļ par katru minūti dziedātājam maksāts viens miljons rubļu. 

Videoklips "Karaoke" ilgst 20 minūtes un par katru minūti Baskovs saņēmis vienu miljonu rubļu (11363 eiro).

Viens no sponsoriem bijis kāds alkohola ražotājs. Saskaņā ar līgumu dziedātājam bija radoši jāparāda divas preču zīmes - degvīns un konjaks, tam atvēlot astoņas sekundes.

Par divām reklāmām alkohola ražotājs izpildītājam samaksāja 3,5 miljonus rubļu (39771 eiro). Klienti sīki aprakstīja darba uzdevumus un pat pievienoja scenāriju.

Degvīna reklāmai scenārijs bija interesants: ar puslitru degvīna rokā dziedātājam vajadzēja pārvērsties par supervaroni. Nikolajs Baskovs izdēra degvīna pudeli, tad Baskova rokā esošā pudele sāka ar gaismas palīdzību pulsēt, parādījās ļaundaris, dziedātājs sadūra ļaundari ar degvīna pudeli, ļaundaris nokrita. Pēc tam Nikolajs Baskovs kamerā parādīja degvīna pudeli ar uzrakstu "Mans ierocis vienmēr ir ar mani!".

20 minūšu garajā videoklipā māksliniekam vēl izdevās reklamēt ātrās nūdeles, enerģijas dzērienu, hipermārketu un pārtikas preču veikalu ķēdi, vīna darītavu, kā arī kādu nomierinošu līdzekli. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu