Internetu satricina runas un pierādījumi par Agates Mucenieces romānu ar precētu vīrieti (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen internetā parādījusies fotogrāfija, kurā Agate Muceniece redzama apskāvusies ar kādu vīrieti, kurš, izrādās, ir precējies. 

Fotogrāfijā redzams, kā Agate Muceniece apskāvusies ar režisoru Klimu Šipenko, kurš ir precējies jau 10 gadus. Pēc fotogrāfijas parādīšanās Mucenieci steidza aizstāvēt viņas producente Mariama Andrevska.

"Agate nestāsta par savu personīgo dzīvi, viņa to tur slepenībā. Viņa nekad nepieļaus attiecības ar precētu vīrieti," sacīja Mariama.

Drīz pēc fotogrāfijas parādīšanās dienas gaismu ieraudzīja arī videoklips, kurā Muceniece un Šipenko redzami jau tuvākās attiecībās. 

"Video tika filmēts janvāra beigās teātrī. Viņi sēdēja un neizrādīja īpašas jūtas, taču pēc tam Šipenko ieknieba aktrisei dibenā. Pēc tam abi redzami apskaujoties un skūpstoties uz ielas. Šipenko šobrīd ir oficiāli precējies, savukārt Muceniece apgalvo, ka viņi ir tikai draugi," sacīja kāds anonīms avots. 

Nesen režisors svinēja laulības 10. gadadienu ar scenāristi Sonju Karpuņinu. Pāris audzina meitu Klementīnu un dēlu, kurš dzimis pagājušā gada jūnijā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu