Vandālis demolē tramvaja salonu un aptur sabiedriskā transporta kustību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds vandālis ceturtdien, 11. martā, sagādāja neērtības vairākiem septītā tramvaja pasažieriem pie Centrāltirgus, apturot sabiedriskā transporta kustību. Vīrietis nespēja mierīgi nosēdēt transportlīdzeklī un sāka to demolēt, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Šobrīd viennozīmīgi nevar pateikt, kas tieši pamudināja kādu vīrieti pēkšņi tramvajā celties kājās un bojāt transportlīdzekļa salonu. Vainīgais noteikti savu bēdu izstāstīs likumsargiem, sniedzot paskaidrojumus iecirknī. Incidents notika ap plkst. 10.00 rītā, 7. maršruta tramvajā, Maskavas ielā pie Centrāltirgus. Pēc izdarītā tramvajs tika apturēts un citi pasažieri bija spiesti izkāpt.

"Es biju otrajā vagonā. Bet jums teica, ka ar šo tramvaju vairs braukt nevar? Jā, bet kāpēc? Kaut kāds murgs," stāsta tramvaja pasažiere.

Uzņēmumā "Rīgas satiksme", skaidrojot situāciju norāda, ka tramvaja vadītājs rīkojās atbilstoši instruktāžai, – par atgadījumu paziņoja dispečeram, kas izsauca policistus. Par laimi šajā incidentā nav cietušo un tā kā tramvajs tika apskādēts, tā vietā tika norīkots rezerves transporta līdzeklis.

Uzņēmumā piebilst, ka pēdējā laikā sabiedriskajā transportā šādi incidenti ir retums. Bet ja kas gadās, visu fiksē arī vagonos esošā videonovērošana.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu