"Es šobrīd dienā izdzeru pat 12 pintes alus." Boksa superzvaigzne Fjūrijs skeptiski izsakās par "gadsimta cīņu" pret Džošua

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Pasaules boksa superzvaigzne Taisons Fjūrijs sarunā ar "YouTube" kanālu "iFLTV" atklāja, ka ir pārstājis gatavoties viņa ilgi gaidītajam duelim pret Entoniju Džošua.

Jau ilgāku laiku tiek spekulēts par Fjūrija supercīņu pret Entoniju Džošua, kura promoters Edijs Hīrns vēl pavisam nesen lika noprast, ka ilgi gaidītais duelis ir organizēšanas pēdējos posmos un šomēnes varētu tikt izziņots tā datums.

Pats Fjūrijs par to gan nav tik pārliecināts, atklājot, ka viņam joprojām neesot skaidrības par dueļa norisi.

"Tas, ko saka citi, man ir ļoti nesvarīgi. Kamēr man nav datuma un ļoti daudz naudas kabatā, cīņa nenotiek. Vai es ar Džošua cīnīšos pēc nākamajām 10 minūtēm? Nē. Vai es uzskatu, ka cīņa notiks? Jā, tai ir jānotiek. Vai es uzskatu, ka tā notiks pavisam drīz? Nē," sacīja Fjūrijs.

Tāpat slavenais bokseris arī uzsvēra, ka nekoncentrējas uz cīņas gaidīšanu, jo iepriekš ilgi gaidītas cīņas nenotikšana esot novedusi viņu pie smagas depresijas.

Fjūrijs izteicās, ka neskaidrības par cīņas norisi dēļ viņš pat esot pārtraucis trenēties.

"Šobrīd es netrenējos. Esmu atvaļinājumā. Es dienā izdzeru astoņus, desmit, pat 12 alus. Bet es neēdu, līdz ar to es kalorijas iegūstu ar alkoholu. Esmu trenējies un trenējies, bet progresa [saistībā ar cīņu] joprojām nav. Tagad es atpūšos," norādīja Fjūrijs, kurš gan regulāri nāk klajā ar pārsteidzošiem un pat skandaloziem izteikumiem, kas galu galā izrādās nepatiesi.

Pēdējo reizi Fjūrijs ringā izgāja 2020. gada februāri, uzveicot Deonteju Vailderu. Britu bokseris norādīja, ka nevar izslēgt triloģijas cīņu pret Vailderu, tomēr šobrīd viņam esot absolūti vienalga, pret ko cīnīties.

"Man šogad ir divas cīņas un man ir absolūti vienalga, pret ko - Džo Blogsu, Fredu Flinstonu vai Maiku Taisonu - es tikai gribu cīnīties šogad. Nenorakstiet arī Vailderu. Aizkulisēs ir daudz notikumu un es nākamo cīņu varētu aizvadīt arī pret viņu," noteica britu bokseris.

Fjūrijs savas karjeras 31 cīņā nav izjutis zaudējuma rūgtumu. Vienīgā reize, kad viņš neizcīnīja uzvaru, bija pirmais duelis ar jau pieminēto Vailderu, kad cīņā tika fiksēts neizšķirts.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu