Megana Mārkla devusies 13 ārzemju ceļojumos, lai gan intervijā apgalvo, ka pils viņai atņēmusi pasi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix

Pēc tam, kad Saseksas hercogiene Megana Mārkla sāka satikties ar princi Hariju, viņa ir devusies vismaz 13 privātos ceļojumos uz ārzemēm, neskatoties uz to, ka skandalozajā intervijā ar Opru Vinfriju apgalvoja, ka karaļnams viņai atņēmis pasi, kad viņa kļuvusi par karaliskās ģimenes daļu. 

Hercogiene Vinfrijai pauda, ka viņa atdevusi savu pasi, kad 2016. gadā pievienojās karaļnamam.

"Nekur nevarēja doties. Nevarēja. Kad es pievienojos šai ģimenei, tā bija pēdējā reize, līdz mēs šeit ieradāmies, kad es redzēju savu pasi, autovadītāja apliecību, atslēgas. Tas viss tiek atdots. Es neko no tā vairs neredzēju," apgalvoja Mārkla. 

Nu pilij tuvu stāvoši avoti gan norāda, ka 39 gadus vecā Mārkla kā tūriste apmeklēja vismaz 10 dažādas valstis un viņai noteikti bija jāuzrāda pase

Izņemot karalienei Elizabeti II, visiem karaliskās ģimenes locekļiem ārzemju ceļojumos ir nepieciešama pase. 

Pēc tam, kad Mārkla sāka tikties ar Hariju, viņa esot devusies 13 ceļojumos, ieskaitot braucienus uz Ņujorku, Ivisu, Botsvānu, Itāliju un Amsterdamu.

No karaliskajiem avotiem tapis zināms, ka viņas pase bija jāglabā drošībā, lai tā nenonāktu nepareizās rokās, tomēr viņai tāpat tā bija jāizmanto ārzemju ceļojumos.

"Protams, karaliskā ģimene vēlējās, lai Meganas pase ir drošībā.

Bet nav iedomājams, ka viņa to nav izmantojusi personīgiem un privātiem braucieniem, piemēram, savai punča ballītei Ņujorkā, ceļojumiem, lai redzētu draugus Kanādā, ballētos Amsterdamā un dotos uz Komo ezeru kopā ar Džordžu Klūniju,"

norādīja karaliskās ģimenes biogrāfiju autore Margareta Holdere.

Arī 2018. gada maijā un jūnijā Mārkla ar Hariju devās medusmēnesī uz vietu, kur "esot daudz saules". Pārim tuvu stāvoši avoti tolaik atklāja, ka abi devušies uz Seišelu salām, kur savu medusmēnesi aizvadīja arī Keita un Viljams.

Tāpat pāris arī kopā apmeklējuši draugu kāzas ārzemēs un baudījuši atpūtu Norvēģijā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu