"Viņš, visticamāk, vēlējās atvēsināties." Brazīlijā saldētavā atrod pusaudža mirstīgās atliekas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Jason Mitrione/Unsplash

Kampograndes pilsētā Brazīlijā noticis kāds patiesi nepatīkams nelaimes gadījums - kāds 15 gadus vecs pusaudzis ir ierāpies vecmāmiņas mājās esošajā saldētavā un nosalis, vēsta portāls "The Sun".

Jaunieša ķermeni ir atklājis viņa 20 gadus vecais brālēns. Radinieki medijiem atklājuši, ka 15 gadus vecais Karloss Rodrigezs ir izģērbies un apkašveļā iegūlies uz vecmāmiņas mājas verandas stāvošajā saldētavā. Mirstīgo atlieku atrašanās vietu vīrietis noteicis pēc smakas - viņš ir devies uz radinieces īpašumu, jo brālēns kādu laiku nebija manīts savā darbavietā.

Notikuma vietā ieradusies policija, kas pārbaudījusi, vai nav pamats domām par noziegumu, taču nekas nav liecinājis par laupīšanu vai uzbrukumu, līdz ar ko izslēgtas versijas par vardarbīgu nāvi.

Policisti izvirzījuši versiju, ka pusaudzis ir ielīdis saldētavā lai atvēsinātos - tiek lēsts, ka nāvi varētu būt izraisījusi pēkšņa veselības stāvokļa pasliktināšanās anabolisko stereoīdu lietošanas dēļ. Mājas dārzā atradušies arī aplī salikti krēsli - izmeklētāji pašlaik pārbauda versiju par vairāku cilvēku klātbūtni nelaimes gadījuma notikšanas mirklī.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu